Užsiregistravo: 18 Geg 2008, 21:43 Pranešimai: 121 Miestas: benamis ; ))
|
gabajyte rašė:"Myliu" Atrodo paprastas ir trumpas žodelis. Tačiau kai kam jis reiškia daug, kiti jį vartoja kas dieną. Kokia jūsų nuomonė? Ar jis neprapranda savo reikšmės, jeigu žmonės jį vartoja taip dažnai, kartais visai nepagalvodami?
Ar jums sunku pasakyti žmogui šį žodį, ar tą , kaip kiti vadina, banaliąją frazę? Ar ji tikrai tokia banali? Kaip kitaip, jeigu ne šiuo žodžiu, išreiškiate savo jausmus? Ar jums tai padaryti sunku? O gal tai tiesiog kasdieniškas dalykas, kurio nevengiate, nes norite savo mylimam žmogui įrodyti, kad tikrai labai jį gerbiate, saugote, mylite..? Jeigu šis žodis banalus, kaip tada pasakyti tai, ką tikrai norėtum? Zodis myliu tikrai nera paprastas zodis,sis zodis yra iskirtinas,tuom kad sy zody sakome retai,tik mylimiems zmones,o va zodis labas rytas,arba labas,sie zodziai yra paprasti,tuom kad jis sakomas kiekviena diena belenkiek kartu,o man zody myliu,tikrai sunku sakyti,reikia dauk laiko bendrauti,pazinti zmogu,jo vidu,charaktery ir panasiai,o vat tada jau sakyti sy zody ; )p tai va tokia mano nuomone ; ) beto,pasiziurekit mano parasa as pagal jy remiuosiu 
_________________ Mylėk širdim, o ne akim,nes akys ieško grožio,o širdis - širdies.
|
|