1. Kodėl čia prisiregistravai?Šiaip sau, čia tik naują švarų puslapį dabar paėmiau. O kodėl registravausi, nes turbūt patiko.
2. Ką reiškia nick`as ir kodėl taip pasivadinai? Nieko nereiškia, o dėl ko irgi turbūt šiaip sau, patiko kaip skamba.
3. Koks tavo pilnas vardas? Vilius Kareiva.
4. Kiek tamstai metų? 18.
5. Iš kur esate? Vilniaus.
6. Tavo mėgstamas gėrimas? Kodėl? Turbūt sultys. Tik ne pomidorų, bei be visokių atliekų kaip būna, o paskutiniu metu „Lipton“ arbata.
7. Tavo mėgstamas maistas? Kodėl? Kaip tikram Lietuviui tai turbūt cepelinai, aišku ir šašlykai, bet paskutiniu metu stengiuosi mest valgyt.. neapsimoka.
8. Pomėgiai? Groti nervais.
9. Nemėgstami dalykai? Šūdo malimas, nors pats tai darau, bet stengiuosi kažką tuo įrodyt ar dar ką nors, bet šiaip nemėgstu kai žmonės tik sako kad sakyt, o savo nuomonės apginti nesugeba.
10. Hobi? Hobi kaip ir neturiu.
11. Geriausi atsiminimai? Ilgasis šeimyninis gyvenimas su mergina.
12. Charakteris? Bjaurus, bet dar priklauso nuo nuotaikos ir kas man yra tas žmogus.
13. Kokio žanro filmai patinka? Juodojo humoro.
14. Mėgstamiausias metų laikas? Pavasaris/vasara.
15. Kokias knygas skaitai? Paskutiniu metu labiau prie psichologijos linkęs.
16. Daug draugų ar vienas/-a geriausias/-ia? Kodėl? (ir ar turi draugą/ę), ar turi brolių seserų ? Daug pažįstamu, mano visas spynas gan sunku atrakinti, kad tapti draugu.
Be draugės kaip be kelnių.
Seserį.
17. Mėgstamas muzikinis stilius? Kodėl? Paskutiniu metu pasinešiau ant d'n'b ir hardcoro, šiaip mėgstu punk rocką, rocką, ska, oi, senus visokius popsovus gabalus ir t.t, veža daug kas, bet dažnai ir dainos neįtinka.
18. Jūsų nuotrauka (Būtina
)Avatare aš.