Dabar yra 21 Lap 2008, 20:33

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: tatuiruotes...
Naujas pranešimasParašytas: 21 Rgp 2007, 21:47 
Swayze rašė:Nežinau, gal visai ir norėčiau tatoo, jau esu galvojusi apie tai... Kur nors ant nugaros, žemiau liemens šiek tiek. Arba ant menties :roll:
Bet kai pagalvoji, čia visam gyvenimui, jei bandai šalint randai lieka, ir šiaip po kokių 30 metų ta tatuiruotė nebebus tokia, kokia buvo. Tai taip, kad gal apsieisiu... Bet norėčiau šiaip :>

21 amžius juk, yra tatuiruotės tam tikram laikui. O ant menties daryti kiek esu girdėjęs labai skauda.

Į viršų

Naujas pranešimasParašytas: 21 Rgp 2007, 21:52 
Atsijungęs
Įsivažiuojantis (-anti)
Įsivažiuojantis (-anti)
Vartotojo avataras

Dėl laikinos dar pagalvosiu, bet šiaip sakau, jei tikra, tai po kokių 30 metų oda nebebūtų tokia, kaip dabar, su amžium raukšlėjasi, tai nelabai graži jau būtų ta tatuiruotė po tiek laiko :>
O kažin, galima paprašyt ten, kad nuskausminamųjų suleistų?.. ;DD
O šiaip tai jei daryčiaus ir rimtai norėčiau skausmas ne kliūtis būtų. ;]

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 22 Rgp 2007, 08:49 
Atsijungęs
Apšylantis (-i)
Apšylantis (-i)
Vartotojo avataras

zapto rašė:
Swayze rašė:Nežinau, gal visai ir norėčiau tatoo, jau esu galvojusi apie tai... Kur nors ant nugaros, žemiau liemens šiek tiek. Arba ant menties :roll:
Bet kai pagalvoji, čia visam gyvenimui, jei bandai šalint randai lieka, ir šiaip po kokių 30 metų ta tatuiruotė nebebus tokia, kokia buvo. Tai taip, kad gal apsieisiu... Bet norėčiau šiaip :>

21 amžius juk, yra tatuiruotės tam tikram laikui. O ant menties daryti kiek esu girdėjęs labai skauda.

mano mama turi dvi tatuiruotes. Viena iš jų ant mentės. Sakė visiškai neskaudėjo kai darė :)

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 10 Spa 2007, 20:39 
zapto rašė:Visų pirmą daro 16metų minimum žmonėms, o antrą reikia sutikimo tėvų.

Drįstu paprieštarauti, zapto. Pati turiu tattoo, tačiau tėvų sutikimo man nereikėjo, nors man 16. Bet, kiek girdėjau, nuo gruodžio 1d. įsigalioja įstatymas dėl tattoo, auskarų ir pan. Tipo reikės tėvų sutikimo, o visos tos procedūros bus registruojamos į kažkokius žurnalus. Nors, jeigu atvirai, nemanau, kad čia to įstatymo visi taip nepriekaištingai laikysis.

Į viršų

Naujas pranešimasParašytas: 10 Spa 2007, 20:45 
O aš ir dar kaip drįstu prieštarauti, nes esmė kad įstatymuose jau tai seniai yra, bet gal tiesiog tas įstatymas toks suknistas, kad žmonės jį lengvai apeina.

Į viršų

Naujas pranešimasParašytas: 10 Spa 2007, 21:27 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

SilverMoon rašė:
zapto rašė:Visų pirmą daro 16metų minimum žmonėms, o antrą reikia sutikimo tėvų.

Drįstu paprieštarauti, zapto. Pati turiu tattoo, tačiau tėvų sutikimo man nereikėjo, nors man 16. Bet, kiek girdėjau, nuo gruodžio 1d. įsigalioja įstatymas dėl tattoo, auskarų ir pan. Tipo reikės tėvų sutikimo, o visos tos procedūros bus registruojamos į kažkokius žurnalus. Nors, jeigu atvirai, nemanau, kad čia to įstatymo visi taip nepriekaištingai laikysis.

taip, nuo gruodžio pirmos reikės sutikimų viskam. jei nenorės vaikai laikytis įstatymų tai tegu pas kokius šundaktarius antisanitarinėm sąlygom eina ir darosi tas tatuiruotes. šiaip ir dabar daug kur netgi į liežuvį ar bambą be tėvų sutikimo auskarų neveria.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 10 Spa 2007, 21:47 
Taip, bei toliau tas bus, tik sakau gal įstatymą patvarkys normaliau, nes dabar manau juos lengva apeiti, bet kaip ir sakiau daug kur reikia. Pagal įstatymus.

Į viršų

Naujas pranešimasParašytas: 11 Spa 2007, 14:00 
Atsijungęs
Naujas (-a)
Naujas (-a)
Vartotojo avataras

Na manau tatuiruotes yra kaip kada grazu, pats neturiu bet noreciau pasidaryti viena kokias nors nedidele.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 12 Spa 2007, 16:19 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

Aš žinau kur ir kokios norėčiau, bet nesiruošiu skubėt.

juokingiausia kai kokius vaikino ar merginos vardus ar inicialus išsitatuiruoja ir po poros mėnesių išsiskiria.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 01 Lap 2007, 21:40 
Atsijungęs
Apšylantis (-i)
Apšylantis (-i)

Mano mama nugaros apačioje turi tokį driežiuką. Taip visai gražiai atrodo..;D Šiaip dar gražu ant peties...

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Administratoriaus valdymo pultas
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Lietuviškų svetainių katalogas || Diskutuok.lt Diskusijos || krepsinis || Skundai internete
Receptai - Receptų svetainė || Domenai || uzdarbis || Krepsinis || Diskusiju Pasaulis
Stiklo apdirbimo įranga

Topsites.lt statistikaSkaitiklis.lt

Time : 0.083s | 19 Queries | GZIP : On