Na aš manau, kad yra du variantai:
a) palieki ją
b) keiti "situation'ą" į palankų tolimesnei draugystei.
Pradėkim nuo
B, nes turiu maždaug mintį užgaudęs.
Tu rašei:
Aš daugmaž žinau, kad viskas būtų gerai, jeigu šį tą pakeisčiau mūsų santykiuose, ir žinau, kad ji to paties norėtų, bet ar verta? Ar tikrai pasikeistų viskas?
Žmogau, jeigu žinai, tai kam nedarai? Tu užduodi klausimus - "bet ar verta?"; "Ar tikrai pasikeistų viskas?". Hm...
Pirmas klausimas yra labai durnas. Sorry, už tą pasakymą, bet jis tikrai atrodo kvailai. Jeigu Tu nori, kad viskas būtų gerai, tai gal ir bandyk viską sutvarkyti? Susiimk ir eik pas ją, nupirk gėlių, šokolado ir pakalbėkit. Pokalbis - daug ką turėtų išspręsti.
Antras klausimas - "Ar tikrai pasikeistų viskas?". Yra posakis - "Kas nerizikuoja - šampano negeria". Žmogau, kol nepabandysi - nesužinosi. Nebijok bandyti.
Variantas:
A.
Jeigu iš tikro viskas yra taip kritiškai, kaip Tu parašei, tai manau, kad reik skirtis ir viskas.
Arba tiesiog pailsėkit savaitę vienas nuo kito. Nors... Jeigu Ji taip Tavęs vengia, kuria barnius - eik prie varianto A - pirmosios dalies dėl skyrybų.
Bet.
Gal kartais per daug į viską reaguoji?
Nepamiršk, kad žmogus ne paukštis - į narvelį neuždarysi. (Ir tam pačiam paukščiui narve būti - nemiela).
Tai tiek iš mano pusės. Gal ir prisvaigau, o gal ir padės (;
Belekokiu atveju linkiu sėkmės.
P.S. Parašiau į
http://www.darnipora.lt skaipą dėl šio pranešimo, gal jie ką nors daugiau patars.