Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Dabar yra 09 Sau 2009, 01:00

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 55 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Sunku... Reikia patarimų.
StandartinėParašytas: 10 Rgs 2008, 20:57 
Atsijungęs
Chuvacus Problematicus
Chuvacus Problematicus
Vartotojo avataras

Būtent nebendrauk, bus lengviau manau.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2008, 06:38 
Atsijungęs
Dzeuso sūnus (dukra)
Dzeuso sūnus (dukra)
Vartotojo avataras

Nebebendrauk. Taip lengviau pamirši ir rasi kitą. O šitas gailėsis gal.

Paveikslėlis

Reklama: My Blog.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2008, 17:49 
Atsijungęs
Šventasis
Šventasis
Vartotojo avataras

korniukkee rašė:nezinau ka daryti... turejau vaikina bet su juo veliau issiskyrem... dabar kazkaip vel prdejom bendraut gan siltai bet mes nei draugaujam nei tik draugai esam... sako jis kad jam gerai yra taip kaip yra,o man blogai. kazkaip nei seip nei taip. jokiu isipareigojimu ir t.t.nezinau ka daryt... kartais elgiames siltai kartais isvis jau saltai... :( gal galit patart ka daryt tokiu atveju? jis sako kad myli mane bet as to nematau..nezinau kame esme. gal reiktu nebebendraut su juo?

o kuo tau tai negerai? Bendraukit ir bėdų nematykit. Jei lemta, viskas ateis su laiku. Nėra kur skubėt.

Jei neateis, tai neateis :D

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 23 Rgs 2008, 01:12 
Atsijungęs
Žalias (-ia)
Žalias (-ia)

Tikiuos dar pamenat mane :) Na ką, nesigirsiu, nes tikrai nespėjus pasigirt viskas aukštyn kojom apsiverčia... Buvo jau kritinė riba ir tarsi dievo duota nelaimė man, kuri padėjo jai apsigavot kas esu aš. Negaliu sakyt, kad grįžo tas pats, kas buvo - dabar iš mūsų abiejų pusės viskas gražiau. Nuostabiai praleisti susitikimai, tiesa, laiko ne tik daug prabėjo. Bet tikrai jau nebesitikėjau būti laimingas su ja, prieš tą nelaimę, kuri įvyko vakare, dieną jau buvau pasiryžęs kad ir kaip skaudu bebūtų - palikt ją. Ir po to vakaro, pabudęs, tarsi grįžau į nuostabų gyvenimą.
Ir viskas, ko man dabar reikia, tai nebesumaut visko, o toliau stengtis dėl abiejų gerovės ir jinai atsilygins tuo pačiu. Tik nereikia būt prikliam ir monotoniškam - tikrai jai pabos. Negaliu garantuot, kad dabar jau viskas bus gerai, bet niekad nesitikėjau, jog iš duobės pavyks išlipt. :) Tokie dalykai mane dar labiau sustiprino ir atvedė į protą, pradėjau suprast tai, kas anksčiau nerūpėjo ar buvo nesuprantama.
Na ir pabaigai norėčiau palinkėti, jog niekada nesiliautumėte kovoti dėl mylimo žmogaus, nepasiduotumėte ir įvertintumėte savo jausmus. Taip viskas išsispręs savaime... Visad pasitaikys progų kažką tai geriau padaryti - vienintelis dalykas, ko reikės, tai mokėt tą progą įžvelgti ir išnaudoti. O kartais net to nereikia - likimas padeda. Svarbiausia - NEPASIDUOTI. Kai jau pastangos nebepadės, tada ir bus viskas. Pats iškentėjau tiek, kiek kiti net nesusapnuotų, buvom ant ribos, ultimatumas buvo mėnuo laiko, kuris jau ėjo į pabaigą. Ir tai, tiek laiko man buvo duota tik dėl to, kad po to atstočiau ir pranykčiau iš jos gyvenimo. Pati ji visiškai nenorėjo. O dabar štai tau kad nori - viskas kas buvo blogai patapo gerai ir galiu džiaugtis gražiais santykiais.
Tekstas nerišlus, grįžau užsišventęs ir mieguistas, tad labai nepykit už nerišlų tekstą. Esmę turbūt supatot - tai svarbiausia.

Sėkmės jums. ;)

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 23 Rgs 2008, 09:30 
Prisijungęs
Kareivis
Kareivis
Vartotojo avataras

iceteamdjs rašė:Tikiuos dar pamenat mane :) Na ką, nesigirsiu, nes tikrai nespėjus pasigirt viskas aukštyn kojom apsiverčia... Buvo jau kritinė riba ir tarsi dievo duota nelaimė man, kuri padėjo jai apsigavot kas esu aš. Negaliu sakyt, kad grįžo tas pats, kas buvo - dabar iš mūsų abiejų pusės viskas gražiau. Nuostabiai praleisti susitikimai, tiesa, laiko ne tik daug prabėjo. Bet tikrai jau nebesitikėjau būti laimingas su ja, prieš tą nelaimę, kuri įvyko vakare, dieną jau buvau pasiryžęs kad ir kaip skaudu bebūtų - palikt ją. Ir po to vakaro, pabudęs, tarsi grįžau į nuostabų gyvenimą.
Ir viskas, ko man dabar reikia, tai nebesumaut visko, o toliau stengtis dėl abiejų gerovės ir jinai atsilygins tuo pačiu. Tik nereikia būt prikliam ir monotoniškam - tikrai jai pabos. Negaliu garantuot, kad dabar jau viskas bus gerai, bet niekad nesitikėjau, jog iš duobės pavyks išlipt. :) Tokie dalykai mane dar labiau sustiprino ir atvedė į protą, pradėjau suprast tai, kas anksčiau nerūpėjo ar buvo nesuprantama.
Na ir pabaigai norėčiau palinkėti, jog niekada nesiliautumėte kovoti dėl mylimo žmogaus, nepasiduotumėte ir įvertintumėte savo jausmus. Taip viskas išsispręs savaime... Visad pasitaikys progų kažką tai geriau padaryti - vienintelis dalykas, ko reikės, tai mokėt tą progą įžvelgti ir išnaudoti. O kartais net to nereikia - likimas padeda. Svarbiausia - NEPASIDUOTI. Kai jau pastangos nebepadės, tada ir bus viskas. Pats iškentėjau tiek, kiek kiti net nesusapnuotų, buvom ant ribos, ultimatumas buvo mėnuo laiko, kuris jau ėjo į pabaigą. Ir tai, tiek laiko man buvo duota tik dėl to, kad po to atstočiau ir pranykčiau iš jos gyvenimo. Pati ji visiškai nenorėjo. O dabar štai tau kad nori - viskas kas buvo blogai patapo gerai ir galiu džiaugtis gražiais santykiais.
Tekstas nerišlus, grįžau užsišventęs ir mieguistas, tad labai nepykit už nerišlų tekstą. Esmę turbūt supatot - tai svarbiausia.

Sėkmės jums. ;)

Nesidžiauk radęs, neverk pametęs. Simple, ane?
Šiaip tai sveikinu, bet jau ne pirmą kartą parašai, kad viskas yra ok.
Tokiais trumpalaikiais OK aš pats nebetikiu. Heh, na mano atvejis labai kitoks. (:
Bet sėkmės Jums.

Mano vibe

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2008, 02:01 
Atsijungęs
Žalias (-ia)
Žalias (-ia)

Def rašė:Nesidžiauk radęs, neverk pametęs. Simple, ane?
Šiaip tai sveikinu, bet jau ne pirmą kartą parašai, kad viskas yra ok.
Tokiais trumpalaikiais OK aš pats nebetikiu. Heh, na mano atvejis labai kitoks. (:
Bet sėkmės Jums.

Šis "OK" kiek kitoks ir viskas nesugriuvo per pirmas dienas. Paprasčiausiai dabar turiu gerai ir to sugriaut neketinu. O ypač kai dabar iš nenorėjimo būti su manimi atgijo meilė ir noras būti kartu. Susimąstė panelė... Pats laikas jau buvo. Ir nors nežinau ar ilgai gerai bus, bet svarbiausia tikiu ir noriu, o tai 2 labai svarbūs dalykai. Viskas įmanoma, kai nori. ;-)

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2008, 13:02 
Atsijungęs
Chuvacus Problematicus
Chuvacus Problematicus
Vartotojo avataras

Tik reikia pradėt žudytis?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Rgs 2008, 02:48 
Atsijungęs
Žalias (-ia)
Žalias (-ia)

zapto rašė:Tik reikia pradėt žudytis?

Labai įžeisčiau tave pavadindamas 2chu?

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 25 Rgs 2008, 09:51 
Atsijungęs
Chuvacus Problematicus
Chuvacus Problematicus
Vartotojo avataras

Jei atvirai tai visiškai ne, tiesiog gal nors kiek atsirastu prasmės gyvenime...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Spa 2008, 23:53 
Atsijungęs
Žalias (-ia)
Žalias (-ia)

zapto rašė:Jei atvirai tai visiškai ne, tiesiog gal nors kiek atsirastu prasmės gyvenime...

Dėkoju visiems už nuostabius patarimus ir atsiklaupdamas atsiprašu, jog pamelvau, kad dabar gerai bus. Paliko ji mane... Nenoriu sakyt ar šiaip pasakot kaip tai įvyko, tiesiog "prieš vėją nepamyši".... Ačių už palaikymą. :cry:

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 55 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Kontaktinis el. paštas:
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group