Dabar yra 21 Lap 2008, 20:11

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 54 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Sunku... Reikia patarimų.
Naujas pranešimasParašytas: 13 Rgp 2008, 01:30 
Atsijungęs
Žalias (-ia)
Žalias (-ia)

Visiems labai dėkui už patarimus. Def, tau galiu padėkot dar asmeniškai, nes mintys man tavo labai patiko. :)
Šiuo metu man ir nuotaika pakilo šiek tiek, ir jaučiuos kiek geriau... Va buvom pas draugą nesenai, šventem truputį. Viskas rodos gerai, bet... Užsimanė jinai pamiegot, o man miego visai nesinorėjo. Sakau jai pakalbam truputį, ta nervotis pradėjo. Aš norėjau išsiaiškint kame bėda, kad nervojas (geriau nebūčiau) ir gavosi tai, kad jinai supyko. Nu man kaip žmogui irgi neina tylėt ir nepaklaust kas yra, ir tada prasidėjo... Isterija. Dieve brangus, pirma kartą pamačiau tokius dalykus. Galvojau su protu susipyko. Verkia, isterikuoja, šaukia, žiūri taip baisiai į mane, nors nieko nepadariau. Vos plaukų nenusiroviau... Balti arkliukai jau galvojau... Duok dieve daugiau nebepamatyt tokių vaizdų. Na bet ryte susitvarkė viskas kažkaip savaime, susitaikėm, pabuvom normaliai. Kitą dieną vėl norėjau ją pamatyti, jinai kiek supratau nelabai susitikt norėjo. Bet... Atvažiavau, labai gražiai pabuvom, dar paklausiau, ar jinai nori būt su manim dabar, sako taip, viskas gerai yra. Pakolkas tebėra viskas normaliai.
Kad jai pabodo kasdienybė, tai faktas, bet pakeist dalykus galima. Tik truputį po barnių normalizuojasi viskas, vėl sako, kad nori su manim būt, kad viskas gerai, kad labai myli mane.
Mano mintys tokios: kad užsimirštų barniai viskas visad ir būtų gerai. Būčiau laimingas... Nors dabar jaučiuos geriau, nei seniau. Pasistengus ir nebebūtų jinai nervota, ir nebebūtų man dėl nieko neramu...
Sakė jinai viskas pabodo, bet kai paklausiau ar pabodau aš kaip žmogus, sako ne. Sako, kad pabodo nesąmonės. Jei jinai nenorėtų būt su manim nemanot, kad nenorėtų ir kai yra gerai? Taip, žinau, rūpinuosi ja labai, bet ji to verta. Ir graži, ir protinga, ir užjaučianti - tobula, kai viskas gerai. Truputį kas ne taip - užsibaigia gerumai.
Dėl jos man nieko negaila... Truputį paskaičiuosiu. :) Jinai gyvena 40 km nuo manęs... Per visą laiką kelionėms, pramogoms, gėrimams, dovanoms ir pan sugebėjau išleisti daugiau, nei 17000 litų. :) Žiauru, bet ne gaila... Esu išlaidūnas, bet ne išlepintas vaikas. Nesu materialistas, bet čia dėl bendro įspūdžio jums, kad suprastumėt, kokia svarbi jinai man. Ne, ne todėl su manimi jinai būna. Nenupirksiu jos, nors kartais pagalvojus būtų gerai, kad būtų įmanoma. :) Bet šis postas ne apie pinigus. :)
Taigi, susidarau tokį įspūdį, jog nori būt ji su manim, tačiau reikia stengtis ir bus gerai. Kitaip ir negali būti. Vis dėl to, myli ji mane, gal ir truputį silpniau nei aš, bet taipogi labai.

Visas pastangas dabar sukaupsiu, nupasakosiu ką darau ir tikiuos, kad bus gerai, o ši tema galbūt padės kam nors, kas susidurs su tokia bėda, kaip mano...

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 14 Rgp 2008, 20:39 
Atsijungęs
Krikštatėvis
Krikštatėvis
Vartotojo avataras

Šaunuolis. Didžiuojamės tavim, kad viskas po truputį tvarkosi.

Atmink tai, kad dovanos nėra viskas, tad nereikia persistengt.

Linkiu sekmės tolesniuose Jūsų santykiuose ;)

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 15 Rgp 2008, 00:56 
Atsijungęs
Žalias (-ia)
Žalias (-ia)

Pasigyriau, kad geryn viskas eina... Šiandien vėl užuominų gavau, kad išsiskirt norėtų. Nu dėjau iš tikro, kada mano kantrybė trūks...
Dabar man smalsu Jūsų nuomonė, ką Jūs patartumėte:
Sakykim myli beprotiškai, bet koks pyktis širdies skausmą kelia, susipykus kai reikia miegot nemiegi iki ryto, nes tiek širdį spaudžia, kad net sunku kviepuot. Vien mintys apie išsiskyrimą varo į depresiją, o kai pagalvoju, jog jinai kažkada gali būti kito iš viso isterija ištinka. Net negaliu apie tai pagalvot. Šlykščiausias dalykas, kai galvoju, jog ją kažkas kitas lies, bučiuos... Kad ji bus su kitu... O dieve, dabar net rašant tai pradėjo purtėti rankos. Kaip reikia pamiršti tokį mylimą žmogų? Kaip reikia galvot, jog daugiau nebepamatysiu jos išsiskyrus...
Iš tikro geriau turbūt savižudybė, nei netekt jos...
Ką reiktų daryt išsiskyrimo atveju? Kaip ją iš viso iš minčių, iš atminties ištrint? :cry:

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 15 Rgp 2008, 06:36 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

Kvailys,soriukas,bet Tu toks.
Kam tempi gumą,jei jau dabar Tau negera?Taip,žinoma,kad bus negerai,skaudės,bet vėliau tai praeis,užsimirši.
Savižudybė?Eik eik,vaikeli,nejuokink.Dėl tokių niekų niekas nesižudo,juolab Tu-būdamas vyru.Apsiramink,apgalvok ir pabandyk suprast,kad tai jau finišas-buvo daug gražių akimirkų su ja,bus dar gražesnių su kitom.
Ir nebandyk pasiduot jos intrigoms-užuominoms,kad nori likt drauge.Sakai ne,ir viskas baigta.

Tu neturėsi manęs,aš neturėsiu Tavęs.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 16 Rgp 2008, 16:09 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

Pritariu, Rutea. Laukiau, kol užsiminsi apie savižudybę. Išsiskirk, nusipirkt raminamųjų, truputį išgerk, nusiraminsi, susirask veiklos ir išgyvensi. Ne Tu pirmas, ir ne paskutinis toks.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 19 Rgp 2008, 23:46 
Atsijungęs
Žalias (-ia)
Žalias (-ia)

Nebežinau ką bedaryt... Nu darau viską, kas įmanoma, esu toks, kokio reikia, bet viskas, atrodo, eina tik blogyn.... :cry: Ką dar galėtumėte man patart, neskaitant to, kad palikt...? :( Atiduočiau viską, kad tik gaučiau veikiantį patarimą... Kad tik būtų vėl taip, kaip buvo.... :cry:
Taip, gal aš ir durnius, gal ir dar koks nors, bet be jos negaliu... O dar žinot, kad ji bus su kitais.. Kad kiti ją lies... Bučiuos... Tikrai taip vien pagalvojus kyla agresija ir neviltis... Kas to nepatyrė žinau, kad sunku duot patarimų, bet pasijustumėt taip, kaip aš dabar... netikiu, kad daugelis atlaikytų visą tai, ką aš kenčiu...

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 20 Rgp 2008, 09:59 
Atsijungęs
Forumo vaiduoklis
Forumo vaiduoklis
Vartotojo avataras

Melodrama.
Per daug viską sureikšmini.
Dar ką nors patarti be palikimo nu aš tai tikrai negalėčiau. Tu pamąstyk ,kas ji per ožka, jei tiek iš tavęs reikalauja ir vis tiek jai netinka. Arba tu per daug įkyrus. Vienaip ar antraip, tau reikėtų truputį atvėsti.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 20 Rgp 2008, 11:41 
Atsijungęs
Velnio vaikis
Velnio vaikis
Vartotojo avataras

iceteamdjs rašė:Nebežinau ką bedaryt... Nu darau viską, kas įmanoma, esu toks, kokio reikia, bet viskas, atrodo, eina tik blogyn.... :cry: Ką dar galėtumėte man patart, neskaitant to, kad palikt...? :( Atiduočiau viską, kad tik gaučiau veikiantį patarimą... Kad tik būtų vėl taip, kaip buvo.... :cry:

Ką tu sakai? Toks, koks esi? Jei ji taip išsipisinėja - nemanau.

Paveikslėlis

Reklama: My Blog.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 20 Rgp 2008, 12:21 
Atsijungęs
Naujas (-a)
Naujas (-a)
Vartotojo avataras

che che isleisk dar 1700lt ir dar turesi ja vienai dienai (sorry jai klystu) ;-) realiai ir man yra buve panasiai nu cia tipo vienpuse meile(sako kad myli bet nesako ka)... tau patarimas vienas, nu "lendi i sikna" tolka tak kad jai net bloga darosi o tu pabandyk jai nerasyt neskambint kelias dienas ir paziurek jos reakcija....
is to galesi daryt isvadas kurios ir privers padaryt paskutinius zingsnius ir biski gryyysk i realu pasauli ji nevienintele patikek ;-)
beja jai nauduosies mano patarimu darydamas isvadas uzmirsk viska kas buvo gera ir bloga.
SEKMES!

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 22 Rgp 2008, 06:58 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

Arba man vaidenasi,arba čia kažkoks mazgis bando išsipisinėt.
Nes proto turintis vaikinas taip nesielgtų.
Gėda.

Tu neturėsi manęs,aš neturėsiu Tavęs.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 54 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Administratoriaus valdymo pultas
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Lietuviškų svetainių katalogas || Diskutuok.lt Diskusijos || krepsinis || Skundai internete
Receptai - Receptų svetainė || Domenai || uzdarbis || Krepsinis || Diskusiju Pasaulis
Stiklo apdirbimo įranga

Topsites.lt statistikaSkaitiklis.lt

Time : 0.070s | 19 Queries | GZIP : On