Radau protingų, teigiamų minčių kurių necituosiu - jeigu reikės žmogus atsirinks pats, o jeigu ne - rašyk, padėsim išskirti.
Nesutinku su
Shynka dėl nardymo. Ten dėl to lindimo į šikną ir panašiai. RETKARČIAIS nustebindi mylimą žmogų yra puiku.
Tarkim pavyzdžiai, klausimai:
a) Jeigu aš savo draugei kas dieną neščiau po gėlę, kas būtų?
b) Jeigu aš savo draugei kartą per mėnesį, atneščiau gėlę (puokštę ar dar ką nors) ir pridėčiau šokolado dėžutę, kas būtų?
Atsakymai:
a) Tai taptų banalybe, pinigų švaistymu ir tai jai atsibostų.
b) Tai būtų diena, per kurią aš noriu nustebinti mylimą žmogų.
Aš nesakau, kad kas kartą nešti vis tą patį - gerai, reikia žinoma kažko naujo, reikia ieškoti originalių sprendimų, BET originalumas gali kuriam laikui išsekti (žmonės juk nėra robotai, robotai ir tai neprigeneruotų tiek naujų minčių).
Įdomi mintis buvo ši:
Jei myli - paleisk. Jei grįš - jis tikrai tavo. Jei ne - niekada ir nebuvo.
jos tikrai negirdėjau, o gal...? (;
Žiūrint kaip tą paleidimą supranti. Jeigu:
a) duoti laisvo laiko, leisti turėti savų draugų (kurie NEBŪTŲ bendri), "nenerti" į antriosios pusės draugų būrį - SUTINKU, pilnai sutinku. Kokia draugystė, be laisvės? Galų gale vedę žmonės irgi daug kur eina kartu, bet turi ir tam tikrą laisvės poreikį.
b) išsiskirti. Jeigu išsiskyrei kartą, tai gali būti, kad išsiskirsi ir antrą. Negi ne?
Man asmeniškai patiko
Gibbet išreikšta nuomonė.
Ji (nuomonė) yra teisinga. Pokalbis - labai gerai. Tik susėskit ir kalbėkit. Paimk balto korėto šokolado plytelę, ir atsigerti. Tada nueikit į gamtą ir šnekėkit. Pasakyk, kad nori išsiaiškinti viską tik tam, kad abiem būtų gerai, nes pykčiai - griauna jausmų, santykių sieną.
P.S. Smagu girdėti tokius žodžius:
iceteamdjs rašė:Nerašyčiau čia, jei tai nebūtų paskutinė vieta Žemėje, kur galėčiau gauti normalių patarimų, o ne tokių, kad palik ir viskas... Aš tikiu, kad dar įmanoma kažką padaryti, ir aš tai padarysiu, nors ir iš kailio tektų išsinert...
Bet. Tai nėra paskutinė vieta Žemėje, kur gali gauti normalių patarimų.
Na ir tikrai gerai, kad išsinersi iš kailio (kurio neturi). Pats taip pasakiau ir viskas susitvarkė. (; Taip, kad stiprybės.