Dabar yra 21 Lap 2008, 23:32

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 91 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Savitumas
Naujas pranešimasParašytas: 31 Spa 2007, 11:18 
Atsijungęs
Apšylantis (-i)
Apšylantis (-i)
Vartotojo avataras

šiaip aš nė nežinojau , kur šitą temą kišti , bet kažkaip man įdomu pasidarė , tai nusprendžiau , kad čia tiks. jeigu netinka , tai perkelkite.

aš truputį šiais laikais nebesuprantu , kas yra originalumas ir savitumas ? kai anksčiau savita buvo išsiskirti iš minios pvz. pankams tai spalvimgom skiauterėm ( irokėzais ), tai dabar visi pankai tokias turi . kai anksčiau tik vienas kitas žmogus grafkėm susisegiodavo kelnes , dabar visi taip daro . nu čia tokių pavyzdžių galima būtų kurti ir kurti , sugalvoti.
o kas Jums yra savitumas ? kuo jis pas Jumis pasireiškia ? kuris žmogus pavyzdžiui iš šio forumo Jums atrodo originaliausias , turintis kažką savito ?
aplamai , viskas apie savitumą / originalumą...
ir dar vienas klausimas : ar Jums nėra tokios baimės , kai pvz. sugalvosite kažką savito , o paskui visi Jus rpadės kopijuoti, ir tai nebebus taip miela/šaunu , kaip buvo?

nežinau, ar išėjo viską perteikti taip , kaip norėjos , bet galbūt....

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Pranešimo tema: Re: Savitumas
Naujas pranešimasParašytas: 31 Spa 2007, 11:37 
Atsijungęs
Velnio vaikis
Velnio vaikis
Vartotojo avataras

Šiais laikais tokia visuomenė. Visi vienas kitą kopijuoja. O kiekvienas žmogus turi kažką savito, originalaus. Pirštais nerodau, nickais, vardais nekalbu. Bet pastebėjau labai net išsiskiriančių žmonių ;]

O tema geroj vietoj.

Paveikslėlis

Reklama: My Blog.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 31 Spa 2007, 11:41 
Atsijungęs
Apšylantis (-i)
Apšylantis (-i)
Vartotojo avataras

nesuprantu kai kurių žmonių . ar jie bijo pasirodyti nemandagūs , įžulūs , nagli , kad nesako pvz. "va šitas MAN patinka , tas gražus, anas baisus , tas gražiai piešia " ? Juk otks gyvenimas . pagal mane reikia viską rėžti tiesiai į akis , ar tai mandagu , ar ne , bet savo nuomonę reikia pasakyti.

nors pati nesu konkreti , kaip jau sakiau.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 31 Spa 2007, 11:46 
Atsijungęs
Velnio vaikis
Velnio vaikis
Vartotojo avataras

Nenoriu labai žmonėm lįst į akis. Simpatijų nenoriu pareikšt ( :D ). O tarp kitko. Tu pati dabar atsakyk į tai.

Paveikslėlis

Reklama: My Blog.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 31 Spa 2007, 11:51 
Atsijungęs
Apšylantis (-i)
Apšylantis (-i)
Vartotojo avataras

į klausimą , kuris amn atrodo originaliausias ? Liucyy tai aš pažįstu kaip nulupta , ir ji išsiskiria iš visų tikrai . toliau dar zapto . turi aršią savo nuomonę , kurią aršiai gina . man jau vien dėl to atrodo , kad jis gauna ką nori , už bet kokią kainą , o tą ne visi daro - taipogi , savitumas.
daugaiu dar nespėjau pažinoti žmonių....

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 31 Spa 2007, 18:01 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

Aš savitumą labiau sieju su charakterio savybėm. nors dažniausiai savitas charakteriu žmogus ir iš išvaizdos išsiskiria... pati sau neatrodau savita, tiesiog apie tai negalvoju ir nesistengiu bet kokia kaina išsiskirti, o darau tai, kas man patinka ir kada patinka.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 31 Spa 2007, 19:37 
Atsijungęs
Forumo siela
Forumo siela
Vartotojo avataras

beprasmiška.. Charakteriu, būdu gal dar ir gali išsiskirti, bet į tokius dabar dauguma žiūri kaip į ligonius.. Nekalbant apie išvaisdą, kad ir tie patys rūbai, nusipirk ką nors "mandresnio", jau žiūri vienas, antras tokį nešioja..

Į viršų
 Aprašymas  

Naujas pranešimasParašytas: 31 Spa 2007, 21:29 
paskutinis.mamutas, tikrai gaunu ne tai ką noriu. Gal tik taip atrodo, bet dažnai savo užgaidomis turiu nusivilti. Nes jos dažnai gan per aukštos, bet po kelių metų... būsiu manau neribojamas. Tada gal jau ir galėsiu gaut tikrai ko noriu.
Savitumas ir originalumas kuom skiriasi? Net nežinau kaip tai atsakyt, savitumas gal labiau kai kompanijoje žmogus būna, bei reiškia savo mintis, stilių ir t.t, o originalumas, šiais laikais nelabai rasi tokį dalyką, gal tai labiau tinka tik firmoms kurios kažką daro, bei žmonėms kurie kažką daro, bet nesistengia kopijuoti, o nebent taip gaunasi.

Į viršų

Naujas pranešimasParašytas: 31 Spa 2007, 23:18 
Atsijungęs
Forumo vaiduoklis
Forumo vaiduoklis
Vartotojo avataras

Manau, kad šiuo metu orginaliausias žmogus būtų tas, kuris apie savo savitumą ar ten orginalumą visai kaip ir negalvotų ir nenorėtų išsiskirt iš minios. Va toks manau ir išsiskirtų iš minios. Dėl to, kad dabar kiekvienas nori būti orginalus. :roll: o apranga.. Apranga niekada jau nenebūsi orginalus, nes jei tik sugalvosi ką "šūstresnio" labai greitai tai bus nukopjuota :/

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 31 Spa 2007, 23:55 
Padaryk taip, kad žmonės nesuprastu kaip tai padaryta.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 91 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Administratoriaus valdymo pultas
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Lietuviškų svetainių katalogas || Diskutuok.lt Diskusijos || krepsinis || Skundai internete
Receptai - Receptų svetainė || Domenai || uzdarbis || Krepsinis || Diskusiju Pasaulis
Stiklo apdirbimo įranga

Topsites.lt statistikaSkaitiklis.lt

Time : 0.071s | 18 Queries | GZIP : On