DĖMESIO: Turite užsiregistruoti norėdami turėti visas teises. 

Dabar yra 10 Sau 2009, 02:59

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 92 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Savitumas
StandartinėParašytas: 01 Sau 2008, 15:48 
Atsijungęs
Velnio vaikis
Velnio vaikis
Vartotojo avataras

Mane paminėjo :uhoh: Ačiū! :uhoh: :D

Paveikslėlis

Reklama: My Blog.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 01 Sau 2008, 16:06 
Tai manau forume to ir reikia, kad ateit ir diskutuot, bandyt kažką padaryt, o ne tiesiog pagalbą teikti.

Į viršų

StandartinėParašytas: 01 Sau 2008, 21:51 
Atsijungęs
Manijakas (-ė)
Manijakas (-ė)
Vartotojo avataras

Kaip pirštu į akį.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 04 Sau 2008, 09:40 
Atsijungęs
Forumo vaiduoklis
Forumo vaiduoklis
Vartotojo avataras

kiekvienas indiwidas yra isskirtinis ir turi kazko sawito ;>
tiksliau nieko nera identisko...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 11 Vas 2008, 14:09 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

gabajyte rašė:
kWietKa rašė:Aš stengiuosi būti nebanali... kartais, na gerai dažniausiai stebinu kitus, o gal net gąsdinu savo keistais išsireiškimais;DD Na tarkim nesakau zuikeli, sakau tu mano kukurūzu laukas arba koks grybu karas ir išsivėpiu 220W šypsena..;D vietoj šudas sakau merde. ir šeip tokia keista esu..;] na bet ne visiem tai patinka.;]

[offtopic]Skaitai džordžiją nikolson? :D :D[/offtopic]

[offtopic]ne, mokosi prancuzu kalbos, merde reiskia sudas, faktiskai jin sako tapati tik kita kalba[/offtopic]

as asmeniskai esu savotiska charakteriu, nors uzmusk nesu suradus nei vieno panasaus i save zmogaus, bet zn, kad visiems linksma aplink mane, nes visalaika daug juokiuos ir durniuoju. Esme ne tame zinoma, o tame jog tai gaunasi savaime, ir del to turiu daug priesu, nes jie pavydi. o stiliu reikia prisiderinti prie savo figuros ir charakterio kad tau butu patogu jaustis savimi, to kiti niekaip nenukopijuos, kad ir kaip nores ;]¬

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 21 Vas 2008, 21:37 
Atsijungęs
Manijakas (-ė)
Manijakas (-ė)
Vartotojo avataras

Stengimasis išsiskirti , būti originaliu yra įgimtos psichologinės ligos požymis , kuriuo daugiau ar mažiau serga beveik visa žmonija ( deja ir aš :D ) .Žmogus , pats to nesuprasdamas bando įvairiais būdais "gaudyti" dėmesį , siekti kitų pripažinimo . Kaip pavyzdžiui neįprastas rengimosi stilius , bandymu pritapti prie kitų , stengimusi būti pirmas , arba atvirkščiai atsilikeliu . Juokingiausia yra tai , kad žmogus sako man *susikeikiau* ką kiti apie mane mano , o tuo sakiniu taipogi pats to nesuprasdamas stengiasi gauti kitų pripažinimą :D :D . Atidžiau pasižiūrėjus pastebėjau , kad pats sergu šia liga ( kadangi šiuo postu taip pat stengiuosi gauti dėmesio ( jmj čia kaip užburtas ratas ( štai ši replika irgi dėmesio trokšta :D :D :D :D ) ) ) , nors stengiuosi pastaruoju metu nugalėti šitą ligą ( ji vadinama normalumo sindromu ) , bet nelabai man sekasi :D .

PS žmonės kurie šia liga neserga linkę mažiau bendrauti ir būna didesnio intelekto .

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 21 Vas 2008, 22:34 
Manau kad klysti, žmonės kurie taip sako, nebūtinai turi sakyt tiesa, o ir beje taip man yra *susikeikiau* ant daugumos žmonių ir man totaliai nusispjaut ką jie mąsto, aš turiu savo mąstymą ir svarbiausia kieno noriu būt pripažintas yra mano antroji pusė. Tai liga? Čia taip pat kaip net nežinau kas, kvėpavimas ar dar kas, to siekia visi? - Ne. Jei Tu vadini tuo ką darai, kad tai yra noras išsisiskirti tai tuomet taip, bet tiesiog mes esame tokie, kad mes privalome kažką daryt, o tai nėra būtinumas išsiskirti, taip yra visur, tos pačios gėlės ar dar kas.

Į viršų

StandartinėParašytas: 22 Vas 2008, 12:15 
Atsijungęs
Įsivažiuojantis (-anti)
Įsivažiuojantis (-anti)
Vartotojo avataras

Man pvz. savitumas asocijuojasi su būvimu savimi ir mąstymu savo galvą,atsižvelgimu tik į tau svarbių asmenų nuomonę,tačiau ji nebūtinai turi sutapti.O normalumo sindromas-tai savitumo,individualumo užslėpimas,kažkokių nukrypusių "normų" laikymasis,noras būti "masės" dalimi.Savitumo su "normalumu" netapatinčiau.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 22 Vas 2008, 14:00 
Atsijungęs
Manijakas (-ė)
Manijakas (-ė)
Vartotojo avataras

El_idiotas rašė:Man pvz. savitumas asocijuojasi su būvimu savimi ir mąstymu savo galvą,atsižvelgimu tik į tau svarbių asmenų nuomonę,tačiau ji nebūtinai turi sutapti.O normalumo sindromas-tai savitumo,individualumo užslėpimas,kažkokių nukrypusių "normų" laikymasis,noras būti "masės" dalimi.Savitumo su "normalumu" netapatinčiau.

Man tai labiau asocijuojasi ne su bandymu pritapti , bet su dėmesio troškinu , o bandymas pritapti yra tiesiog vienas iš būdų .

O Zapto , kodėl tu manai turi savo mastymą ? Juk tavo ir visų mastymas yra beveik visiškai įtakotas aplinkinių veiklos . Juk tu pats negali patikrinti to ką perskaitai fizikos vadovėlyje , bet priimi tai kaip tiesą , nes visi tai priima kaip tiesą . Tu gali sakyti , kad tai pareiškė gerbiami ir patikimi mokslininkai ,bet juk aplinkinių pripažinimas ir padarė tuos mokslininkus patikimais .

Taigi manau tą ligą vertėtu laikyti kaip vieną iš žmogaus instinktų .

EDIT : Zapto antrosios pusės pripažinimas yra visai kas kita .

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 22 Vas 2008, 14:43 
Atsijungęs
Įsivažiuojantis (-anti)
Įsivažiuojantis (-anti)
Vartotojo avataras

Kol ta aplinkinių veikla suteikia tau naudingos informacijos,tol šio sindromo netraktuočiau kaip blogio,gal netgi atvirkščiai,bet...

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 92 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Kontaktinis el. paštas:
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group