Esu vienas iš seniausių soties narių ir vis dar nebuvau padoriai prisistatęs taigi manau pats laikas
1. Kodėl čia prisiregistravai? Seniai seniai pamačiau reklamą tavo.net saite , o forumai man patinka , tai nusprendžiau ir čia prisiregistruoti

.
2. Ką reiškia nick`as ir kodėl taip pasivadinai? Kažkada esu lošęs žaidimą Renegade , galvoju gerai skamba , tai truputi pakeičiau ir gavosi Renagade .
3. Koks tavo pilnas vardas? Andrius .
4. Kiek tamstai metų? 16
5. Iš kur esate? Kelmė . Ech provincija ...

6. Tavo mėgstamas gėrimas? Kodėl? Žalia arbata .
7. Tavo mėgstamas maistas? Kodėl? Kišu viską kas sveika ir kas lenda

8. Pomėgiai? Piešti , pc žaidimai , lošti krepšinį ir kalbėtis su žmonėmis , ypač su tais kurie gali pasakyti ką įdomaus .
9. Nemėgstami dalykai? Nemėgstu žmonių kurie šneka nesąmones ir iš to juokiasi .
10. Hobis? Piešimas
11. Geriausi atsiminimai? Nelabai ko ir yra
12. Charakteris? Ramus , truputį linkęs į "pochuizmą" dažniausiai į iškilusias problemas reaguoju ramiai .
13. Kokio žanro filmai patinka? Mokslinė fantastika , istoriniai epai

14. Mėgstamiausias metų laikas? Nelabai svarbu man tie matų laikai .
15. Kokias knygas skaitai? Nelabai ką skaitau , bet jei ir perskaitau ką nors tai dažniausiai būna kas nors apie mokslinė fantastika arba antiką .
16. Daug draugų ar vienas/-a geriausias/-ia? Kodėl? (ir ar turi draugą/ę), ar turi brolių seserų ? "Draugų" nelabai ir turiu , nes nemėgstu tuo žodžiu švaistytis , yra daug gerų pažįstamų , bet draugų nelabai .
17. Mėgstamas muzikinis stilius? Kodėl? New wave of British heavy metal : Iron Maiden , Saxon t.t.
18. Jūsų nuotrauka (Būtina )

Daugiau neturiu , nes nemėgstu fotografuotis