1. Kodėl čia prisiregistravai? uzejau, pamaciau, patiko, uzsiregistravau :}
2. Ką reiškia nick`as ir kodėl taip pasivadinai? grazus skambesys x)
3. Koks tavo pilnas vardas? dauguma i mane kreipiasi ema, o jei kreipiasi pilnu vardu emilija dar kuri laika reikia pagalvoti ar kreipiamasi i mane.
4. Kiek tamstai metų? kolkas 15
5. Iš kur esate? sunkus klausimas
6. Tavo mėgstamas gėrimas? Kodėl? negazuotas tyras mineralinis vanduo, nes tik juo atsigeriu. kai labai salta pasilepinu tokia ypatinga zaliaja arbata, bet jin ypatinga todel ja ir lepinuosi :}
7. Tavo mėgstamas maistas? Kodėl? viskas isskyrus alyvuoges ir grikius :} O maistas kuri galiu valgyt diena is dienos tai LAZANIJA ! ;D
8. Pomėgiai? mokausi groti gitara(siuo metu nebe, atideta kitiems metams), fotografuoti, esu meniskos sielos esu daug ka jau isbandzius (keramika, daile, siuolaikiniai sokiai) esu skaute x) kartais uzeina skaitymo manija :} ir dar zadu pabandyti aktoryste :} zaidziu krepsini, o toksai ypatingas tj daug sypsotis ir juoktis x))
9. Nemėgstami dalykai? aplinkiniu bloga nuotaika ir kai man aiskinama ;o
10. Hobi? o cia ne tas pats kas pomegiai ?:}
11. Geriausi atsiminimai? jais negyvenu =]
ir sios vasaros nuotykiai su naujais draugais mur mur

~
12. Charakteris? sangvininkas =} nepalauziama optimiste ;P =}
13. Kokio žanro filmai patinka? dramos, psichologiniai. Tokie kur paliecia ta zmogiska gyvenima ir jo supratima, kiekvienas toks filmas man kaip patirtis, kuri kartais sugundo arba pamoko, bet susimastyt tj visada privercia.
14. Mėgstamiausias metų laikas? ai. visi man jie patinka, kiekvienas turi savo jaukumo meta ;}~
15. Kokias knygas skaitai? labiausiai megstu psichologines, bet kartais susigundau pigiu paauglisku slamstu.
16. Daug draugų ar vienas/-a geriausias/-ia? Kodėl? (ir ar turi draugą/ę), ar turi brolių seserų ? oi jo joi visokiu reikia, reikia tokio kurio galetumei pasitiketi, reikia tu su kuriais galetum leisti linskmai laisvalaiki, reikia tokiu kurie kistu koja, kad suklupciau, reikia tokiu su kuriais galetum diskutuoti rimtom temom, ir tokiu su kuriais galetum taukst apie nieka. Vienam asmeny visko nebuna :} o gal man tokio sedevro neteko dar tik sutikt bet jis kazkur slypi ;}
17. Mėgstamas muzikinis stilius? Kodėl? techno, dance, indie, emo, rokas, punkas, popsas, tas lietuviskas ir rusiskas repas. Todel, kad kiekvienai nuotaikai skirtingi ritmai man reikalingi :}
18. Jūsų nuotrauka (mano nuotrauka) =]