Dabar yra 21 Lap 2008, 05:52

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Poetas
Naujas pranešimasParašytas: 02 Vas 2008, 11:23 
Atsijungęs
Žalias (-ia)
Žalias (-ia)

PSICHODELINIS ATSISVEIKINIMO LAIŠKAS

Kai dangus žiūri kruvinomis akimis
Kai saulė lyg mėnulis šviečia ryškiai, bet šaltai
Kai mintys skraido kaip gandrai, beieškantys sau maisto,
Taip ir jos ieško.Bet ne maisto, o vietos, vietos mano galvoj.

Ech...Poetizuoju vėl.
Nenoriu likti čia, nenoriu.Man ramybės neduoda mintys, tos mintys.Šiuo metu dar blaškausi netikro gyvenimo erdvėj tarp daugybės netikrų būtybių, neva draugai.Bet jų akys gi kruvinos, netikros.Taip iš tikrųjų nebūna juk...Aš neturiu nei noro, nei laiko likti čia ir kankintis su šiomis būtybėmis toliau.Manęs laukia tikras gyvenimas.Tikrut tikrutėlis gyvenimas.Ir kvapas jo bus toks, kokį aš sapnuoju ir apie kokį svajoju.Tai mano paskutiniai pamąstymai tikriausiai...O ir rašosi vis sunkiau ir sunkiau.

Laukiu kai mano siela pagaliau išsilaisvins ir suteiks man laimę.Tikro gyvenimo idėja manyje plaka jau senokai, bet pagaliau ji bus įgyvendinta.Ji ne tokia, kaip kitos idėjos, kurios taip niekada ir neišvysta dienos šviesos.Tūno rūsyje visą gyvenimą uždarytos ar užsidarusios, ir nenori į laisvę, arba negali.
Man metas grįžti į tikrą gyvenimą !

Rankos sunkiai juda.Šalta.Merkiasi akys, bet aš dar čia.Ir rašau dar.

Žinoma, veikiausiai, kai šis laiškas bus rastas, apie mane žinos visi.Juk tie mulkiai viską paskelbs naujienų ištroškusiems liūtams, kurie net patys gyventi nesugeba tinkamai, bet gudrūs kitiems gyvenimą pakartint.Neva aš narkomanas, savižudys...NE, NE, NE ! Jie nesupranta.Žino per mažai.Kaip ir aš, jie gyvena netikroje erdvėje, kurioje pagrindinė vertybė yra pinigai.Bet aš jau supratau, kad noriu kitur, ir visa kas čia - netikra.
Ši diena laimingiausia mano gyvenime...

CHAOSAS

Nuostabi, graži, bet bemiegė naktis.
Gi tos katės mūkiančios po langais ir neduodančios man ramybės
Ir tie maitvanagiai, kurie kapoja smegenis tam vyrui už lango, tyliau galėtų !
Kokia čia ramybė?Kokia?Sunku nesikeikti.
Tiesą pasakius, visiškas chaosas.
Palaidos garsiai lojančios bezdžionės
Kiaulės, skraidančios it ereliai, neva dangaus asės
Po velnių man neramu.Tikrai neramu.
Kaip čia, mat, užmigsi prašmatniai,
Kai knisa protą visą naktį,
Didelė gauja gyvūnų ir gyvulių
Keistų ir gerų,
Bet triukšmauja tai visi.
O aš, žmogelis vargšas, nieko padaryt negaliu
Pasakyk ką ne taip - iškart į galvą
Chaosas ant svieto, chaosas.
Tvarkos ir ramybės jau nėr, nebėr.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Poetas
Naujas pranešimasParašytas: 03 Vas 2008, 03:34 
Chaosas gan įdomus, esmę supratau, bet kažkur kažkaip kažko per daug ar per mažai, net sunku vertint, šiuo metu mano galvoj irgi tik chaosas.

Į viršų

Naujas pranešimasParašytas: 11 Vas 2008, 22:49 
Atsijungęs
Naujas (-a)
Naujas (-a)
Vartotojo avataras

pakerejo tie eilerasciai :up:

Vadinasi, aš nesu šviesa...

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 19 Vas 2008, 13:34 
Atsijungęs
Žalias (-ia)
Žalias (-ia)
Vartotojo avataras

man tai patiko fraze:'katės mūkiančios po langais' xD

bake a kitty cake,
throw him at a train,
make him snort cocaine,
sick some TNT,
up his cat booty,
do what you must do,
as long as you
kill a kitten

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 01 Kov 2008, 15:43 
Atsijungęs
Žalias (-ia)
Žalias (-ia)

Nepykit ant many ir necenzuruokit.Kai būnu girtas daug rašau, ir rašau mėšlą.

BLABLABLA DIENORAŠTIS (VARDĄ SUGALVOSIU KADA NORS)

2008-03-01 įrašas

Net jei jie ir protingi (na tie vėžiai iš mėnulio) aš neabejoju tuo, kad aš protingesnis.Telikas jau visai pašėlo.Kiša į galvą visokį mėšlą..Pfff..Vėžiai iš mėnulio.Aha.Ateiviai neva.Ir jie tikriausiai tūpi galvoj kiaurą dieną ir pateikinėja įvairiausias mintis, kurios, žinoma, tobulos.Po galais jų dėka aš jau poetas.Genijus.Tik, gal nelabai kietas, bet savimi didžiuojuosi.Aš save myliu, aš tobulas ! Moku dainuoti, esu artistiškas, mintyse nuolat galvoju apie salvia ir marichuaną, visiems sakau, kad aš genijus ir pasaulio karalius, ateities protas, pasaulio gelbėtojas.Aukštinu save taip, kaip dar nieko neaukštinau.Niekada.Kas žino, gal, kada būsiu ir už Jėzų populiaresnis.Neblogas buvo bičas, tik nuobodokas, manau.Turėjo galių ir gydė kitus.Tikriausiai jis rūkė marichuaną.Taip, drąsiai galiu teigti, JIS RŪKĖ ! O dabar kokie laikai.Kur marichuana legali, ką?Olandijoje?Taip, ten.Kai užaugsiu būtinai nuvarysiu.Kolkas pažeidinėsiu įstatymus ir toliau.Matot, jei kas ir nori legalizuoti šį daiktą, tai tikrai ne alkoholio ir tabako industrija.Jie skleidžia savo propagandą ir jų dėka, jų pinigų dėka valdžia mums (ne man) suformavo neteisingus stereotipus.Jie tai supranta, ir aš suprantu, ir dar mažuma protingų žmonių pasauly.Žinoma, jei būčiau bagotas, sužaloto intelekto, nutūkęs senis, tai tikriausiai elgčiausi lygiai taip pat.Kiščiau savo pinigus valdžios vyrams.Net ir tiems kiščiau, kuriems nederėtų, bet tikėčiau, kad galbūt jie ateis į "protą".Matot, mielieji, vienas žmogus nedaug ką gali pakeisti, bet žmogus ir kruva pinigų, oj kiek gali valdyti.Praktiškai viską, teoriškai ne.Viskas kainuoja, tačiau viską galima nusipirkti.Šis faktas guodžia juos, pinigais apšepusius maitvanagius.
Jei turėčiau daug babkių, tai prisipirkčiau..Oj..Na kruvą kekšių, daug žolės, suburčiau muzikos grupę ir išgarsėčiau kaip skandalingas narkomanas-poetas.Rašyčiau tikrai klasiškus dainų tekstus, neįprastus dainų tekstus.Už mane galbūt net kalbėtų mano pinigai.Žodžiu, gyvenčiau kaip noriu, padėčiau ant visų, tegul kniūbsti apsišika.Bet, kad aš jau ir taip turtingas, tik ne pinigais.Turiu save, o į mane įeina:
1) protas
2) kūnas
3) asmenybė
4) pimpalas

Žodžiu, aš pats sau dievas.Ir mergos man nereikia, nebent kekšės, bet šiaip aš save myliu labiausiai, rimtai.
Kadangi pradėdamas dienoraštį apie biba žin ką ir apie save nukrypau į gilius filosofinius vandenis, kuriuose taškiau purvus ant pinigų industrijos, o vėliau vėl grįžau prie savęs, tai ir liksiu ties savimi.Nėra prasmės rašyti apie 'biba žin ką'.Bus dar to laiko, jei neužsilenksiu.
Neseniai gulėjau ligoninėj.Po velnių, kaip norėjau užtraukti salvia.Viena gerą dūmą, na ! Bet, bet, bet.Turėjau dar užtektinai proto, kad nepribaigčiau savęs taip anksti.Juk aš dar jaunas karys.Na man buvo problemos su nervų sistema, ir yra.Ryju vaistus ir sėdžiu, bezdu sau patenkintas.Na nevisiškai patenkintas.Su mokslais B.Y.B.Y.S (taip rašosi?).Žodžiu, šūdas gaunasi.Daugiau galvoju apie save, negu apie mokslus.Velniop mokslus ! Ne, ne, gal ne velniop, vis dėl to.Tačiau tingu mokytis ir tas tiesa.Noriu šiek tiek, bet tuo pačiu ir nenoriu dar labiau.Klausau muzikos visą dieną, 4 valandas kokias.Žinot, tas rokas susuka protą.Dabar "The Doors" skamba galvoj."Touch Me" - nuostabi daina, pakelia nuotaika.
Tai va, mielas dienorašty.Aš šiaip orientuojuosi ne tik į tave ir save, tipo čia mano asmeninis dienoraštis, bet gal kada ir žmonėm parodysiu, kas žino...O dabar man reiktų kaip ir lėkt jau.Po galais, mielasis, noriu šikt kaip reikiant.Vėliau dar visokiais darbais užsikrušiu, tad parašysiu jau tik rytoj.Girdi, na?????Tik rytoj.Dabar maunu į tuliką spaust dešros (šmaikščiai sumąsčiau).
Iki.

Sausoka, buitiška ir neįdomu, bet ką padarysi.

Pirmasis dienoraščio puslapis, o gal ir visas lapas.Kadangi čia tik vienas puslapis (lapas gal), o jų būna gi daug, tai čia dar bus daug įrašų..Oj daug.Ponai, rašau žmonėms ir sau, nes neturiu ką veikti.

Į viršų
 Aprašymas  

Naujas pranešimasParašytas: 01 Kov 2008, 17:23 
Atsijungęs
Įsivažiuojantis (-anti)
Įsivažiuojantis (-anti)
Vartotojo avataras

"Dabar maunu į tuliką spaust dešros (šmaikščiai sumąsčiau)." -Per tas žoles/marijas-chuanas pamiršai,kad žiūrėjai simpsonus :]Suaugęs turbūt būsi Jimu Morrisonu.lawl

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Administratoriaus valdymo pultas
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Lietuviškų svetainių katalogas || Diskutuok.lt Diskusijos || krepsinis || Skundai internete
Receptai - Receptų svetainė || Domenai || uzdarbis || Krepsinis || Diskusiju Pasaulis
Stiklo apdirbimo įranga

Topsites.lt statistikaSkaitiklis.lt

Time : 0.056s | 19 Queries | GZIP : On