|
1. Kodėl čia prisiregistravai? Atrodo kad cia idomu, noris susirast naju draugu... 2. Ką reiškia nick`as ir kodėl taip pasivadinai? Pet-(angl.k.) bloga nuotaika... Nes dazniausiai pastaruoju metu tokia buna 3. Koks tavo pilnas vardas? Rasa 4. Kiek tamstai metų? Tamstai 16 5. Iš kur esate? Is Plunges 6. Tavo mėgstamas gėrimas? Kodėl? Gal Pepsi-nes labai gazuotas ir skanus 7. Tavo mėgstamas maistas? Kodėl? Ju labai daug...na pagrindiniai-pica, sutinti kopustai, eziukai, cepelinai, cebulyne(zemaitiskas maistas).... 8. Pomėgiai? Skaityti knygas, Piešti nesamones, pasvajoti aišku...plaukioti. 9. Nemėgstami dalykai? Melagiai pasiputeliai, kai mama nori but visada teisi, mano klase, burukinė, mano brolis, lietuviu k., kisielis(nepakenciu), kai kompiuteris uzlusta... 10. Hobi? plaukioti ir piesti 11. Geriausi atsiminimai? Kai mano broliukas vos nenuskendo(cia mano svajones tiksliau) 12. Charakteris? Griezta ir teisinga(kartais) 13. Kokio žanro filmai patinka? Veiksmo ir Fantastiniai 14. Mėgstamiausias metų laikas? Vasara 15. Kokias knygas skaitai? Dabar daznai pakliuna romantines, bet ir paciumpu kelius apsakymus ir dramas 16. Daug draugų ar vienas/-a geriausias/-ia? Kodėl? (ir ar turi draugą/ę), ar turi brolių seserų ?Du broliai-Marius ir Juozas(jo nepakenciu) mazoji sesute-Ugnė. Mazai siaip turiu tu tikru draugu, bet ir ju užtenka. 17. Mėgstamas muzikinis stilius? Kodėl? Cia istikruju pagal nuotaika...Tai pop kai buna linksmiau, dar klausausi metal, rock, punk-rock kai vaziuoja stogas, o kai visai liudna darkwave Gothic ir dar daugiau nuresniu... 18. Jūsų nuotrauka (Nebutina)-kai turesiu laiko ir idesiu
|