zapto rašė:Kaip įmanoma? Kaip įmanoma įtikinti kad ką aš sakau yra melas, o ne teisybė, arba ne teisybė, o melas? ...
Keleta kartu pakartojamas melas - tampa tiesa.
Butent del ko dabar zmones vis dazniau pradeda rukyti, del ko jaunimas susiankstina ankstyviems lytiniams santykiams ir t.t.
Del to kad jie girdi jog tai "NIEKO blogo" daugiau kartu negu kad tai "BLOGAI", ir kad dauguma taip daro, todel jiems tai pradeda atrodyti normalu.
Sita taisykle ir vaiku auklejime galioja. Kaip savo vaikui pastoviai kartosi - taip jis ir manys.
Taip taip ;] Manau tikrai rastum ne viena pavyzdi ir savo situacijoj.
Tai va man taip daug kartu kartojo ir nu kazkaip pradejau toleruoti. Bet kai pradejo kartoti jog tai negali buti toleruojama, pradejau taip manyti. Cia psichologija, ir psichologiniai triukai taip sakant, kuriais tikrai galima manipuliuoti ;]
As lietuvoj budama, man budavo tabu kalbetis apie INTYM dalykus viesai su draugais ir vartojant tuos TABU zodzius, o cia atvaziavau tj pradzioj buvo sokas kaip taip galima kalbeti ?
Kodel niekas nevaro shulioj suzinoje jog ten gerei rukai... ir pan. Kad ten kur pakampej ka darei. Nes visi cia priima tai kaip zmogiska faktoriu. Palaipsniui ir mano poziuris panaseja.
Tas kulturu skirtumas.
Cia kaip sakoma - tarp kokiu esi toks ir pats patampi.
Neveltui sakoma, jog geriausiai zmogu galima pazinti is jo draugu ;]
Ir tai tiesa ! Pati kai pasiziuriu i zmones su kuo jie bendrauja kas ju draugai - visa tiesa ir pasirodo.
Biski long story parasiau, bet manau idomu bus ;]