Dabar yra 21 Lap 2008, 07:25

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 85 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Neištikimybė
Naujas pranešimasParašytas: 31 Kov 2008, 21:41 
Atsijungęs
Įsivažiuojantis (-anti)
Įsivažiuojantis (-anti)
Vartotojo avataras

likimas ,gal tu dink iš čia .

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 18 Bal 2008, 23:57 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

zapto rašė:Kaip įmanoma? Kaip įmanoma įtikinti kad ką aš sakau yra melas, o ne teisybė, arba ne teisybė, o melas? ...

Keleta kartu pakartojamas melas - tampa tiesa.

Butent del ko dabar zmones vis dazniau pradeda rukyti, del ko jaunimas susiankstina ankstyviems lytiniams santykiams ir t.t.
Del to kad jie girdi jog tai "NIEKO blogo" daugiau kartu negu kad tai "BLOGAI", ir kad dauguma taip daro, todel jiems tai pradeda atrodyti normalu.

Sita taisykle ir vaiku auklejime galioja. Kaip savo vaikui pastoviai kartosi - taip jis ir manys.
Taip taip ;] Manau tikrai rastum ne viena pavyzdi ir savo situacijoj.

Tai va man taip daug kartu kartojo ir nu kazkaip pradejau toleruoti. Bet kai pradejo kartoti jog tai negali buti toleruojama, pradejau taip manyti. Cia psichologija, ir psichologiniai triukai taip sakant, kuriais tikrai galima manipuliuoti ;]

As lietuvoj budama, man budavo tabu kalbetis apie INTYM dalykus viesai su draugais ir vartojant tuos TABU zodzius, o cia atvaziavau tj pradzioj buvo sokas kaip taip galima kalbeti ?
Kodel niekas nevaro shulioj suzinoje jog ten gerei rukai... ir pan. Kad ten kur pakampej ka darei. Nes visi cia priima tai kaip zmogiska faktoriu. Palaipsniui ir mano poziuris panaseja.
Tas kulturu skirtumas.

Cia kaip sakoma - tarp kokiu esi toks ir pats patampi.
Neveltui sakoma, jog geriausiai zmogu galima pazinti is jo draugu ;]
Ir tai tiesa ! Pati kai pasiziuriu i zmones su kuo jie bendrauja kas ju draugai - visa tiesa ir pasirodo.

Biski long story parasiau, bet manau idomu bus ;]

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 19 Bal 2008, 10:34 
Taip manau, kad iš draugų tikrai DAŽNIAUSIAI galima pažint žmogų, bet tikrai ne visada, vėlgi kalbu iš savo patirties. Kai susipažinau su dabartine, jos paklausiau, kodėl prasidėjai? - nes Tu kitoks nei Tavo draugai, Tu atrodei geresnis, bet daugiau pabendravus supratau kad Tu dar geresnis nei galvojau.
Iš draugų manau, kad galima pažinti tik išoriškąją žmogaus pusę, vidinę nelabai, kai būna su draugais, daugiau susipažini su tuo bandos jausmu.
O su tuo blogai ar gerai sakymu, žmonės turi patys suprasti kas yra gerai, o kas blogai, jei jie to nesupranta, vadinasi jie per daug kvaili, kad jie tai darytu.

Į viršų

Naujas pranešimasParašytas: 19 Bal 2008, 16:09 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

Tikrai ne kvaili.

As irgi manau tu skiri KAS MANDAGU o kas NE.
Vien del to kad visi aplinkui tave mokino butent TAIP o ne kitaip.
Tuo ir skiriasi kulturos, ir ju pasaulio suvokimai.
Butent del to ir skiriasi zmoniu nuomones. Nes vienas buvo isaukletas kitaip - jo poziuris vienoks, o kitas buvo auklejamas kitaip - jo poziuris velgi kitoks.

Taip sutinku is draugu galima pazinti zmogu tik Pavirsutiniskai (ne 100%), bet vistiek jo laisvalaikio budas, jo poziuris laikui begant supanaseja su banda, jo manieros ir elgesys. Bet kad ir kaip bebutu, pazinti zmogu tegalima daugiau su juo pabendravus ir praleidus su juo laiko.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 19 Bal 2008, 20:56 
Dėl pažinimo, dar kartą rodos jau minėjau, kad tai tik bandos jausmas, žmogus būnant be bandos visai kitaip gali elgtis.

Į viršų

Naujas pranešimasParašytas: 20 Bal 2008, 12:30 
Atsijungęs
Forumo vaiduoklis
Forumo vaiduoklis
Vartotojo avataras

Bandos jausmas? Va pavyzdžiui pagal tai kaip aš save vertinu, tai pažiūrėjus į mano draugus, drauges su kuriais daugiausiai bendrauju apie mane galima susidaryti laabai klaidingą nuomonę. Tai, kad kai kurios mano draugės tūpos nereiškia, kad ir aš tokia. Neturiu kito pasirinkimo, nes nenoriu konfliktų ir kitokių nesąmonių, todėl tiesiog bandau prisitaikyt prie situacijos kiek galima labiau atsiribodama nuo tų, kurie man neatrodo verti pagarbos ar dėmesio. Žinoma, jei nebūsi pakankamai protingas, kad suvoktum, ką tavo draugas daro gerai ir ką blogai ir pats pradėsi daryti viską ką ir daro jis, ten sakykim su savo draugais, tai greitu momentu tapsite labai panašūs. Būna, visi aplinkui nepanašūs į tokius, kurie galėtų būti tavo geru draugu ir pakeisti dabartinį tavo geriausią draugą, kuris pamažėle ima tave užknisti, ir kuo labiau tuo toliau, bet va būna kokia jam gera diena, su juo būna linksma, gali išsipasakot ir vėl galvoji viskas gerai, atleidi jam už ankstesnius veiksmus. Man taip buvo. O dabar kartojasi tas pats su kita drauge. Ir va būčiau aš ir toliau atleidinėjus tai savo draugei, turbūt irgi būčiau tapus panašia į ją, o dabar, man į ją pasižiūrėjus iš šalies apima nuoširdi užuojauta, nes kad šitaip nusiris ji niekada netikėjau. Tai va, jeigu tu sugebi nebūti ta beždžione, kuri nemąstanti apie pasėkmes daro viską, ką ir jos geriausias draugas, sugebėsi išlaikyti savo savitumą, individualumą ir pnš.
Gali būt, kad bus sunku suprasti mano šitą makalynę, bet bent kas nors gal ir paaiškės :P

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 20 Bal 2008, 20:48 
Na kiek supratau, tai kažką panašaus kaip ir aš rašei ;-)

Į viršų

Naujas pranešimasParašytas: 20 Bal 2008, 21:22 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

Same what I've told :]
Apie vaikinus vistiek truputi kitaip ar ne?
Nes vistiek vaikinai istikimesni draugai.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 20 Bal 2008, 22:38 
Pizdėc, tai sakot kad panos ištikimesnės, tai bernai... ATSIMINKIT kiekvienas žmogus yra atskira būtybė, o ne pagal giminę... vyras ar moteris tai ir mąstymas tikrai nėra skirtingas, visokių visko yra.

Į viršų

Naujas pranešimasParašytas: 21 Bal 2008, 01:31 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

kas sake kad moterys draugysteje istikimesnes? :???:
As kalbu - mergina + mergina
ir Bernas + bernas.

Del mastymo tikrai skiriasi.
Ir sakyk ka nori, kiekvienas manau zino, jog vyrai ir moterys masto skirtingai.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 85 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Administratoriaus valdymo pultas
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Lietuviškų svetainių katalogas || Diskutuok.lt Diskusijos || krepsinis || Skundai internete
Receptai - Receptų svetainė || Domenai || uzdarbis || Krepsinis || Diskusiju Pasaulis
Stiklo apdirbimo įranga

Topsites.lt statistikaSkaitiklis.lt

Time : 0.049s | 17 Queries | GZIP : On