Dabar yra 20 Lap 2008, 13:50

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 66 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
Naujas pranešimasParašytas: 15 Spa 2006, 14:32 
Atsijungęs
Forumo naminukas (-ė)
Forumo naminukas (-ė)
Vartotojo avataras

eee... as tai forse, fyfa, o ka argi blogai? ;> myl toki staila ;*

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
Naujas pranešimasParašytas: 25 Spa 2006, 23:15 
pagal save esu banlgaz/sk8 bet wot neseniai pavadino panku xDD o bisky weliaw forcu =/

Į viršų

Pranešimo tema:
Naujas pranešimasParašytas: 25 Spa 2006, 23:24 
Atsijungęs
Naujas (-a)
Naujas (-a)
Vartotojo avataras

geriausiai yra priklausyti "SAVO" stiliui..."rengiuosi kaip noriu ir man pofik ka pagalvos kiti"...is tiesu man patinka kai zmpgus pasako situos zodziu "rengiuosi kaip noriu ir man vienodai ka kiti pagalvos" tada tikrai suprantu kad zmogus turi svaria savo nuomone...ir jam vienodai:) o tokie kurie tik megdzioja kazka noredami issiskirti is minios...deja nieko doro nepasiekia..pazaidzia kaip mazi vaikai su stiliai...truputi pankas...truputy gotas...truputy banglas...truputy reperis..o paskui galiausiai truputy Suauges zmogus:))) juk reikia atsizaisti kol esi jaunas;))) tai viean is saviraiskos formu...Smile)) man tai nekliudo...tik erzina tas "bezdziones" stilius...bandos efektas..Smile)) kam vaidinti ta...kuo nesi...patinka zmones kurie turi savo stiliu ir jo nekeicia..gerbiu tokius...paprasciausiai uz tai kad jie yra jie...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
Naujas pranešimasParašytas: 29 Spa 2006, 12:26 
[quote user="lauriukee" post="7368"]geriausiai yra priklausyti "SAVO" stiliui..."rengiuosi kaip noriu ir man pofik ka pagalvos kiti"...is tiesu man patinka kai zmpgus pasako situos zodziu "rengiuosi kaip noriu ir man vienodai ka kiti pagalvos" tada tikrai suprantu kad zmogus turi svaria savo nuomone...ir jam vienodai:) o tokie kurie tik megdzioja kazka noredami issiskirti is minios...deja nieko doro nepasiekia..pazaidzia kaip mazi vaikai su stiliai...truputi pankas...truputy gotas...truputy banglas...truputy reperis..o paskui galiausiai truputy Suauges zmogus:))) juk reikia atsizaisti kol esi jaunas;))) tai viean is saviraiskos formu...Smile)) man tai nekliudo...tik erzina tas "bezdziones" stilius...bandos efektas..Smile)) kam vaidinti ta...kuo nesi...patinka zmones kurie turi savo stiliu ir jo nekeicia..gerbiu tokius...paprasciausiai uz tai kad jie yra jie...[/quote]
taj ant kiek suprantu tu neutrale arba sawo style ;p Labai laimingas

Į viršų

Pranešimo tema:
Naujas pranešimasParašytas: 09 Lap 2006, 21:03 
Atsijungęs
Krikštatėvis
Krikštatėvis
Vartotojo avataras

[quote user="lauriukee" post="7368"]geriausiai yra priklausyti "SAVO" stiliui..."rengiuosi kaip noriu ir man pofik ka pagalvos kiti"...is tiesu man patinka kai zmpgus pasako situos zodziu "rengiuosi kaip noriu ir man vienodai ka kiti pagalvos" tada tikrai suprantu kad zmogus turi svaria savo nuomone...ir jam vienodai:) o tokie kurie tik megdzioja kazka noredami issiskirti is minios...deja nieko doro nepasiekia..pazaidzia kaip mazi vaikai su stiliai...truputi pankas...truputy gotas...truputy banglas...truputy reperis..o paskui galiausiai truputy Suauges zmogus:))) juk reikia atsizaisti kol esi jaunas;))) tai viean is saviraiskos formu...Smile)) man tai nekliudo...tik erzina tas "bezdziones" stilius...bandos efektas..Smile)) kam vaidinti ta...kuo nesi...patinka zmones kurie turi savo stiliu ir jo nekeicia..gerbiu tokius...paprasciausiai uz tai kad jie yra jie...[/quote]
Visiškai pritariu šiai nuomonei.. Šaunuolė!

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Pranešimo tema:
Naujas pranešimasParašytas: 29 Gru 2006, 15:42 
Atsijungęs
Įsivažiuojantis (-anti)
Įsivažiuojantis (-anti)
Vartotojo avataras

aš tai.. neturiu jokio stiliaus.. ;] ir renguosi pagal aplinkybes ir kad būtų patogu.. ;D
kažkada bandžiau būt kokia nors panke.. bet niekad nesakiau, kad aš pankė.. ;D
dabar niekuo nenoriu būt tik savim... ;D va ;]

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Pranešimo tema:
Naujas pranešimasParašytas: 29 Gru 2006, 19:00 
Atsijungęs
Forumo vaiduoklis
Forumo vaiduoklis
Vartotojo avataras

uj as ce trbt kazkada jau ajskinau aks esu bet tingiu ieskot ;D sjp manau pasikeite mano stilius dbr uz patoguma ;D bet jau tik ne fyfos ir forsaj nu prasau ... ce aju wirsune Labai laimingas wisiskaj netoleruotina (puke) ;d jau geriau su bulviu majsu ejkit bet ne su treningu nu *susikeikiau* negaliu ziuret ... o fyfos tj ce jau kiek galima nu *susikeikiau* gali but fyfa diskane ar wasara pliaze , nu bet *susikeikiau* ne every day wajksciot su belenkiek spakliaus ne i tema drabuziajs kakzokiaj belenkokiajs turginejs ajna jos sikt ple ;] as zu taj kad kiekwienas butu sawotiskas ir nejtu paskuj banda kjp kazkas cia minejo ;}

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
Naujas pranešimasParašytas: 29 Gru 2006, 22:32 
siaip prijauciantis pankus bet nevengiu skeitsudu siaip labai laisvas stilius ir visiskai nekreipiu i tai demesio...

Į viršų

Pranešimo tema:
Naujas pranešimasParašytas: 31 Gru 2006, 12:31 
O as fyfa ;D

Į viršų

Pranešimo tema:
Naujas pranešimasParašytas: 02 Sau 2007, 15:58 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

Kadangi jokiam styliui nepriklausau reiskias esu Neformalaz Smile va Labai laimingas geriausias style kaip nori tjp rengies ko nori to klausai ka nor ta darai Labai laimingas

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 66 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Administratoriaus valdymo pultas
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Lietuviškų svetainių katalogas || Diskutuok.lt Diskusijos || krepsinis || Skundai internete
Receptai - Receptų svetainė || Domenai || uzdarbis || Krepsinis || Diskusiju Pasaulis
Stiklo apdirbimo įranga

Topsites.lt statistikaSkaitiklis.lt

Time : 0.117s | 20 Queries | GZIP : On