DĖMESIO: Turite užsiregistruoti norėdami turėti visas teises. 

Dabar yra 09 Sau 2009, 23:35

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 155 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Kas ta fyfa?
StandartinėParašytas: 12 Bir 2006, 21:53 
Atsijungęs
Krikštatėvis
Krikštatėvis
Vartotojo avataras

Pastebėjau, kad forume nelabai nuomonės sutampa kas tai yra FYFA. Taigi kas tai? :) dėstykit plačiai :) :oops: :roll:

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Bir 2006, 21:56 
Atsijungęs
Apšylantis (-i)
Apšylantis (-i)
Vartotojo avataras

Siuo metu man ne FYFOS galwoj, bet fifa tikrai o fifa futbolo kazkokia organizacija Labai laimingas klin klink

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Bir 2006, 21:59 
Atsijungęs
Manijakas (-ė)
Manijakas (-ė)
Vartotojo avataras

Labai laimingas as tj asmeniskaj galwoju kiaura turgine merga... wot:D ir buna dwi fyfu klases smegenu ir skuduru o toliaw sakojasi i elegantiskas ir turgines... zodziu kek baboku turesi toke fyfa ir busi iswis cia sudetingi dalikaj:D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Bir 2006, 23:32 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

dyda taj styliu kajp ir bangle neformale panke ir pan. tik visi kazkodel galvoja kad jejgu fyfa taj tupa merga ir pan. Smile na bet visi mes turime savo nuomone Razz

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 13 Bir 2006, 08:44 
Report rašė:Siuo metu man ne FYFOS galwoj, bet fifa tikrai o fifa futbolo kazkokia organizacija Labai laimingas klin klink

aj aj aj ir tau negieda sakyt kazkokia? Smile
Man tai kazkaip nlb rupi ar fyfa ar bobute is turgaus jei vidus geras tai ir stilius patiks Razz

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 13 Bir 2006, 12:01 
mhm... man asmeniskai fyfa tai pana eianti apsirengusi wisa ruzawai, bet ne paprasta ruzava, o ta kur is gariunu pirko... arba juodos kenes uzawa tase na siaip wisa ruzawa, bet ne rozine, o tokia markerine ruzawa.. an ir dar proto nedaug tai ir wisai tikra fyfa... Smile

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 13 Bir 2006, 12:03 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

na blemba as ginciu fyfu tejses ir man pofik fyfa irgi zmogus nekalbu apie tykrasias fyfas kur eina dauzyt mergu spjaudos ir siaip yra ne fyfos jau o sukos Wink o fyfa taj yra paprasciauses zmogaus styliu blem ko jum pvz miniakas neitinka? Blem nu jum neitinka jom patinka ko cia dbr jus prie ju tjp prisipisot Wink

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 13 Bir 2006, 12:05 
mhm... _unseen_ nusiramink!!! xD as nelaikau fyfos panos su mineku mane iesiog zudo kai as matau apsiredziusia kokia pana is gariunu wis ruzawa ir kaip tu sakei besispjaudancia ir besielgiancia kaip pabegus is beprotnamio tiesiog mhm... nerwina tai ir tiek...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 13 Bir 2006, 12:09 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

va tj cia yra fyfa!!!! Bet tikraj kajp kazkur maciau kajp kazkas rase pana kuri rengiasi miniaku ten ir bla bla bla Wink o beje kad ir ruzava dar gali but pofik nors slykstoka Labai laimingas bet ka padarysi o kad turgine taj cia isvis niekis as pats pvz gyvenu Kdn ir ten 2 skudurinaj yra ir lb zjbs nuvaraj uz 10lt nusiperki firmine beveik nauja striuke firminiu CAT batus uz 30lt blem kur tuie bataj kajnuoja 400lt na taj kodel gi ne Razz

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 13 Bir 2006, 12:13 
ai turigines tai man nieko tokio tiesiog na yra kai ypac dar pradeda renktis pwz... neikas nesuderinta ainu wnz jos kai atrodo be galo kwailai... apskitai turgynai nieko blogo tik vilniaus juose gywenime neesu macius ko nors gero... Sad

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 155 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Kontaktinis el. paštas:
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group