ANdrius_J rašė:nu mes juk nekalbam būtent apie tave,nors ačiū,kad išsakiai savo nuomonę,kuria bent jau aš gerbiu.
nedaugelis šiolaikiniu merginų,kaip anščiau...Britney Spears laikais,visos norėjo būti į ja panašios...dabar,man atrodo,kiekviena mergian kuriasi savo stiliu,na bent jau dauguma(:
Šiais laikais jos vardas merginai kaip įžeidimas

Visi turbūt pamenat vakystėje grupę "Spice Girls" (jei teisingas pavadinimas, niekad nežinojau tikslaus). Visos svajojo į jas būt panašios, praėjo tas laikas visos galvoja "ot fyfos pasikėlusios buvo".
Dabar nemanau, kad kiekvienas kuria savo stilių, dažniau renkasi tą, kuo neišsiskirtų iš savo draugų, nerėžtų aplinkinių akių.
Jei atvirai, kiek esu apkeliavęs pasaulio (~25šalis) esu matęs tik keletą atvejų apsirengimo kaip Lietuvoje vadinamu "fyfišku" stilium, o tai tikrai buvo gražu.
Aš gal ir pakeičiau savo nuomonę nuo paskutinio pranešimo šioje temoje, bet pasakysiu - ne kiekvienai "fyfai" save įsivaizduojančiai, kad yra "fyfa" išeina būt "fyfa", o dažniausiai tos kurios drasko akis, gerkles dėl to, kad pamatė "fyfą" dažniausiai pavydi tai "fyfai" to ko ji pati nė pro kur neturi.
Keista, bet neteko matyt, kad kur nors pasaulyje kokios gotės ar emo taip pjautų tas "fyfas" kaip Lietuvoje. Pas mus viskas yra laaaabai perkreipta

Nežinau, nerišlus tekstas man čia gavosi, bet šis tas.. :D