DĖMESIO: Turite užsiregistruoti norėdami turėti visas teises. 

Dabar yra 09 Sau 2009, 22:36

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Kas ta fyfa?
StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 15:10 
Atsijungęs
Forumo naminukas (-ė)
Forumo naminukas (-ė)
Vartotojo avataras

elementarus moteriškas pavydas, tačiau jei diskutuojam tai galim apie tai kalbėt ir be pavydo, juk nerodom savo užpakaliukų :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 17:02 
Atsijungęs
Manijakas (-ė)
Manijakas (-ė)
Vartotojo avataras

pawydo man bent jau jokio nera. pakraipyt subine bet kuri sugebetu. tik nesuprantu kam to? nes kai kurios panos taip persistengia kad padek diewe. pawydet neturiu ko nes ir nekraipydama subines sulaukiu waikinu demesio.

Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 17:18 
nu mes juk nekalbam būtent apie tave,nors ačiū,kad išsakiai savo nuomonę,kuria bent jau aš gerbiu.

nedaugelis šiolaikiniu merginų,kaip anščiau...Britney Spears laikais,visos norėjo būti į ja panašios...dabar,man atrodo,kiekviena mergian kuriasi savo stiliu,na bent jau dauguma(:

Į viršų

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 20:16 
Atsijungęs
Krikštatėvis
Krikštatėvis
Vartotojo avataras

ANdrius_J rašė:nu mes juk nekalbam būtent apie tave,nors ačiū,kad išsakiai savo nuomonę,kuria bent jau aš gerbiu.

nedaugelis šiolaikiniu merginų,kaip anščiau...Britney Spears laikais,visos norėjo būti į ja panašios...dabar,man atrodo,kiekviena mergian kuriasi savo stiliu,na bent jau dauguma(:

Šiais laikais jos vardas merginai kaip įžeidimas ;)

Visi turbūt pamenat vakystėje grupę "Spice Girls" (jei teisingas pavadinimas, niekad nežinojau tikslaus). Visos svajojo į jas būt panašios, praėjo tas laikas visos galvoja "ot fyfos pasikėlusios buvo".

Dabar nemanau, kad kiekvienas kuria savo stilių, dažniau renkasi tą, kuo neišsiskirtų iš savo draugų, nerėžtų aplinkinių akių.

Jei atvirai, kiek esu apkeliavęs pasaulio (~25šalis) esu matęs tik keletą atvejų apsirengimo kaip Lietuvoje vadinamu "fyfišku" stilium, o tai tikrai buvo gražu.

Aš gal ir pakeičiau savo nuomonę nuo paskutinio pranešimo šioje temoje, bet pasakysiu - ne kiekvienai "fyfai" save įsivaizduojančiai, kad yra "fyfa" išeina būt "fyfa", o dažniausiai tos kurios drasko akis, gerkles dėl to, kad pamatė "fyfą" dažniausiai pavydi tai "fyfai" to ko ji pati nė pro kur neturi.

Keista, bet neteko matyt, kad kur nors pasaulyje kokios gotės ar emo taip pjautų tas "fyfas" kaip Lietuvoje. Pas mus viskas yra laaaabai perkreipta ;)

Nežinau, nerišlus tekstas man čia gavosi, bet šis tas.. :D

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 20 Rgs 2007, 07:07 
Atsijungęs
Velnio vaikis
Velnio vaikis
Vartotojo avataras

sanis, priminei žvaigždžių barnį, kai riaubiškyte susipjovė su zvonke :D Gal ir tai buvo pavydas :D

Paveikslėlis

Reklama: My Blog.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 20 Rgs 2007, 10:03 
sanis - sutinku su tavaje nuomone.

Manau,kad mes isitikiname šitais faktais,jog mūsų Lietuva,dar kogero negreit pasieks kitų Eu šalių lygį...
Pusiai Lietuvos žmonių yra grynai nusišikti ant mūsų kultūros lygio ir ant jo vystymo.

Manau kitose šalyse yra priimta "visi skirtingi - visi lygus", nes kaip tu jau ir sakiai, nėra ten kitose šalyse tokios diskriminacijos kito stiliaus žmogui :roll:

Mano manymu,dar mūsų karta, diskriminuos visus kitų stilių atstovus,o vat ką sakyti,apie mūsų vaikus...Tai tikrai nžn..

Nuklydau biški,bet nieko.Tikiuosi nesupyksit(:

Į viršų

StandartinėParašytas: 20 Rgs 2007, 10:11 
Atsijungęs
Krikštatėvis
Krikštatėvis
Vartotojo avataras

Na taip, taip ir norėjau pasakyt.

Graudu, matyt tą Lietuvą, kuri atsilieka nuo pasaulio 5-10m.

Kažin, kas dėl to kaltas? Ar mes, ar mūsų tėvai, seneliai proseneliai?

Nors pala, mes visad buvom pastumdėliai, pradedant lenkais, kai buvo Didžioji Lenkijos ir Lietuvos karalystė ar kaip ten ji, ir baigiant rusu, kuris vežė mūsų senelius į sibirą, o ką jau šnekėt kas buvo tame amžiaus tarpe.

Gal dėl to? Iš vis, kad ir dabar esam pastumdėliai ir nieko čia nepadarysi.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 20 Rgs 2007, 10:31 
galbūt,kai praeis tas laiko tarpas,kai numirs tie seneliai(nors nenoriu to), vaikams niekas neipiršinės,jog "tada buvo,taip o dabar taip",galbūt nebus tokios nepykantos kitiems...
Nors jau ir dabar manau neturėtu būti taip žiauru...Mūsų karta juk to nematė,bent jau mano karta.Mes negalim taip elgtis..

Ai,manau laikas parodys,kaip bus...Lietuviai net bijojo įvesti Eurą,nors jeigu įvestume būtu ženge didelį žingsnį į priekį.

Į viršų

StandartinėParašytas: 20 Rgs 2007, 11:35 
Bijojo? Manau ne be reikalo, atsimink jei eurą įvesim, kainos turės būti maždaug kaip ES - vadinasi jos kils, o atlyginimai neturėtų pakilti - vadinasi dabartini atlyginimą daliname iš 3,5, o prekių kainas dauginam iš 2 ir tik tada dalinam ir 3,5, linksma juk, dabar uždirbdamas minimumą, vos sumoki už butą, o kitose šalyse? Gauni minimumą, gali dar ir naujus ratlankius laisvai nusipirkti, net gi naują automobilį.

Į viršų

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2007, 22:38 
Atsijungęs
Forumo vaiduoklis
Forumo vaiduoklis
Vartotojo avataras

del to uzpakalio kraipymo, tai turejau omeny kad kai specialiai..
o ne kai naturaliai gaunasi..
o siaip tiesa, europoje zmonemis rupinamasi.. ne taip kaip Lietuvoje..

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Kontaktinis el. paštas:
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group