DĖMESIO: Turite užsiregistruoti norėdami turėti visas teises. 

Dabar yra 10 Sau 2009, 01:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 108 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Jūsų reikalavimai
StandartinėParašytas: 31 Spa 2007, 23:23 
Atsijungęs
Forumo vaiduoklis
Forumo vaiduoklis
Vartotojo avataras

hitas rašė:
paskutinis.mamutas rašė:o man pinigai nesvarbūs . jie yra uždirbami , jų gali pirma nebūti , paskui atsirasti . o būdo savybės , išvaizdos bruožai , yra sunkiau pakeičiami. (nekalbu apie plastines operacijas)

Mėgsti pameluot? Pažįstu aš jus visas. Nėr pinigų - nėr vaikino. Patirtis :D Dariau testą :)

Pinigai ne problema, ir jeigu nori tikrai gali jų užsidirbt. teisingai paskutinis mamutas sakė. Esmė tame, kad vaikinas bent jau turėtų mokėti ir netingėti jų užsidirbti. Su tuo tingėjimu, čia irgi. Na pvz. nemėgstu tokių žmonių, kurie vietoj to, kad imtųsi inciatyvos, sėdi namuose ir verkia, kad neturi pinigų. Ašaros nepadės. o čia ir pasireiškia tingumas. Nereikia norėti, kad viskas būtų padaryta už tave. Manau vaikinas irgi neturi toks būti.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 31 Spa 2007, 23:54 
Labai tingiu tiesiog surinkti nr, eh kas dabar bus, reikės pirmadienį jau būtinai paskambinti.

Į viršų

StandartinėParašytas: 01 Lap 2007, 08:32 
Atsijungęs
Velnio vaikis
Velnio vaikis
Vartotojo avataras

zapto rašė:Aš dažnai moku už merginą, kai su litais normaliai, paskutiniu metu vis sunkiau, tad ne visada gaunasi, o juo labiau ir norisi, bet ... būna kartais ir ji sumoka, nors dažniausiai iš merginos prašau tik centų :D

Eik, kokia man gėda būtų :D

gabajyte rašė:
hitas rašė:
paskutinis.mamutas rašė:o man pinigai nesvarbūs . jie yra uždirbami , jų gali pirma nebūti , paskui atsirasti . o būdo savybės , išvaizdos bruožai , yra sunkiau pakeičiami. (nekalbu apie plastines operacijas)

Mėgsti pameluot? Pažįstu aš jus visas. Nėr pinigų - nėr vaikino. Patirtis :D Dariau testą :)

Pinigai ne problema, ir jeigu nori tikrai gali jų užsidirbt. teisingai paskutinis mamutas sakė. Esmė tame, kad vaikinas bent jau turėtų mokėti ir netingėti jų užsidirbti. Su tuo tingėjimu, čia irgi. Na pvz. nemėgstu tokių žmonių, kurie vietoj to, kad imtųsi inciatyvos, sėdi namuose ir verkia, kad neturi pinigų. Ašaros nepadės. o čia ir pasireiškia tingumas. Nereikia norėti, kad viskas būtų padaryta už tave. Manau vaikinas irgi neturi toks būti.

Aš netingiu, dirbu, nesakau, kad neturiu pinigų. Bet aš kalbu apie tai, kad panom vai vai vai, prie pagrindinių faktorių vaikino turtai ;]

Paveikslėlis

Reklama: My Blog.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 01 Lap 2007, 10:39 
apie kokius turtus tu čia man įdomu? mes kalbam apie paties vaikino uždirbamus pinigus. koks skirtumas kokia šeimos finansinė padėtis, juk negyvens visą gyvenimą tėvam ant sprando. yra tokių princesių, kurios laukia ir sulaukia princų ant baltų žirgų su pilnom kišenėm aukso, bet dauguma subrendusių merginų suvokia, kad viską reikės užsidirbti patiems, niekas nenukris iš dangaus.

Į viršų

StandartinėParašytas: 01 Lap 2007, 13:02 
hitas rašė:
zapto rašė:Aš dažnai moku už merginą, kai su litais normaliai, paskutiniu metu vis sunkiau, tad ne visada gaunasi, o juo labiau ir norisi, bet ... būna kartais ir ji sumoka, nors dažniausiai iš merginos prašau tik centų :D

Ir kas čia tokio gėdingo? Aš labai retai kada centų turiu, tad iš merginos prašau, nes nenoriu jų gauti. Tad kai jau perkam ji sako kad neturi. ;-D

Į viršų

StandartinėParašytas: 01 Lap 2007, 14:11 
Atsijungęs
Velnio vaikis
Velnio vaikis
Vartotojo avataras

dirtykitty rašė:apie kokius turtus tu čia man įdomu? mes kalbam apie paties vaikino uždirbamus pinigus. koks skirtumas kokia šeimos finansinė padėtis, juk negyvens visą gyvenimą tėvam ant sprando. yra tokių princesių, kurios laukia ir sulaukia princų ant baltų žirgų su pilnom kišenėm aukso, bet dauguma subrendusių merginų suvokia, kad viską reikės užsidirbti patiems, niekas nenukris iš dangaus.

Apie tuos, ką jis aplamai turi, kalbu ;] Jei jis pinigų turi ne per daugiausiai - pana jį gali palikt po kiek laiko. O šeimos finansinė padėtis irgi aktuali jum :)

zapto rašė:
hitas rašė:

Ir kas čia tokio gėdingo? Aš labai retai kada centų turiu, tad iš merginos prašau, nes nenoriu jų gauti. Tad kai jau perkam ji sako kad neturi. ;-D

O ant manęs dar ir "užsišikt" galėtų, kaip sakoma :D

Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 01 Lap 2007, 14:40 
Kad centų paprašai? Muahaha lol. Aš dažniausiai moku visą sumą, o ką jai gaila arbatai duot ar centų? ... Įdomu kas čia per pana pas Tave tuomet.

Į viršų

StandartinėParašytas: 01 Lap 2007, 14:51 
Atsijungęs
Velnio vaikis
Velnio vaikis
Vartotojo avataras

Ne, nusišnekėjau, sakė duotų :D Bet nu neprašyčiau aš vistiek :D

Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 01 Lap 2007, 14:59 
Vau kas čia tokio? Man nepatinka centai, vistiek juos dažniausiai palieku pardavėjai. Tai paprašau iš merginos ir tada nebūna tos grąžos tokios.

Į viršų

StandartinėParašytas: 01 Lap 2007, 15:22 
Atsijungęs
Velnio vaikis
Velnio vaikis
Vartotojo avataras

Nu tai aš ir neimu centų. Pats kolekcionuoju :D Jei žinau, kad reikės, pasiimu :D Toks iš manęs ir kolekcionierius.

Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 108 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Kontaktinis el. paštas:
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group