Visai neseniai per biologijos pamoką įvyko toks sakyčiau ištvirkęs pokalbis, po jo visi į mokytoją žiūrėjom laaabai nustebę

.
Kažkuris iš klasiokų sako kitam - čiul** by** asile. Biologijos mokytoja išgirdusi pasakė : o tu pats savo čiul**? Turbūt iki kelių nutįsęs. Nu visi kai juokiamės tai negaliu

.
Arba lepu laiptais su klasiokais vienas sako :
Žydrūni jaučiu gerai kala rusų. Sakau nu taip. Tas sako aš tai rusų kaip matieką. Kitas klasiokas sako aš tai rusų kaip kūno kultūrą. Nu nežinau man tai iš pradžių labai juokingai nuskambėjo.

Po to kas dar iš tokių geresnių. Aj va. Čia ne klasiokų nusišnekėjimas, bet iš tos pačios mokyklos tokio vieno berno. O dieve kai juokinga kai prisimenu

.
Klasiokas pakėlė manę ir nunešė į bernų tualetą. Neišėjo pasipriešint, vistiek įnešė ir išėjęs užstumė su klasiokais tualeto duris. Tai kažkoks bernas "darė gamtą" ir sako : aš tai atsistojęs myžu. Nu aš pradėjau net žvygti iš tikro, nes taip beveik nesuprantamai nuskambo, greit išbėgau pro duris (klasiokai nebelaikė) ir prie palangės pripuoliau susilenkusi juokiuos, tas bernas išeina iš tualeto sako : beje aš ir šiku atsistojęs. Nu tada tai... Išvis.

D.