DĖMESIO: Turite užsiregistruoti norėdami turėti visas teises. 

Dabar yra 10 Sau 2009, 02:23

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 159 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Lie 2006, 18:04 
Atsijungęs
Forumo vaiduoklis
Forumo vaiduoklis
Vartotojo avataras

joa wisokiu rejk wisokiu ir buna ;D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Rgs 2006, 20:42 
ash turiu daugiau draugu negu draugiu. kap chia daug kas sako kad su jajs yra daugiau apie ka pakalbet. taj visishkaj prtariu. pas juos nera pavydo ir pokalbiu uz akiu. shejp turiu viena labaj gera drauge kuria tikraj galiu pasitiket. ji mane visada ishklauso ir palajko. Smile mes ir dziaugiames ir verkiam kartu Smile ir man to uztenka kad galechiau jaustis mylima ir t.t. Razz

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 04 Rgs 2006, 18:04 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

o man su draugaijs draugem nerealiai sunku.... buwo nutikimas toks wienas taij lb retaij ka prie sawes prisileijdziu pasitikejimo kitaijs beweijk nera... seijp lb lewa kaij taijp buna :S bet ir keliu geru draugu pakanka Smile

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Spa 2006, 22:42 
Tikru draugu ieskoti nereikia...juos suveda likimas...tikru draugu nepamesi minioje...juos jausi savo sirdimi..taciau tokiu draugu yra labai mazai...as tokiu neturiu...stengiuosi tokiais tariamais "TIKRAIS" draugais nepasitiketi..nes jau pasimokiau ne karta...manimi mano draugai sugebejo tik naudotis...kai rejkia kazko tuomet as bunu pati geriausia...deja...as jiems parodziau kad nesu naivuole kuria galima naudotis...dabar liko tik keli draugais ir keliso drauges su kuriomis bendrauju...geriau tikru draugu isvis netureti...negu tokius kurie suteiks tau daugiau skausmo uz pikciausia priesa...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Lap 2006, 00:06 
gerus draugus turiu tik du, ir abu jau patikrinti laiko, tik labai toli, susitinkame retai, bet susitikimas būna visada šventė

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Sau 2007, 16:10 
va perskaiciau tema apie draugus.. nzn siaip draugu daug turiu , bet po truputi keiciantis gyvenimui ju grettas mazinu :> tikriausiai nei vienas is buvusiu nebuvo tikri draugai.Bet tiesiog buvo ,tokie su kuriais praleisti laisvalaiki.. o mastant apie tikrus draugus.. nzn... bet apie tai pagalvojus pirmiausia i galva sauna Egle tokia ;D .Tai va daug naujo suzinojo apie mane ji.Bet vistiek nori buti drauge , but kartu .. padeti.. lb as jai dekinga uz tai :>
O prisiminus kiek visko kartu nuveikem... ;DD

O susidraugavom kazkaip atsitiktinai.. kai per rugsejo pirma kartu nusprendem sedet per matematika ;DDD

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Sau 2007, 16:50 
as irgi kai pagalvoju tikru draugu ne daug Smile bet vis del to yra kad ir mazai su jais bendruaju bet vistiek susitinki isgeri alaus pakalbi ... Smile mm vis del to gera tokiu turet ir nemanau kad geriausias draugas yra tas su kuriuo daugi buni kartu Smile o tiesiog tas pas kuri gali visad nueit ir t.t. Smile

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 12:59 
Na man tai yra iš tiesų...dauguma ir yra tikrai man laaabai geri draugai...jų nėra daug... berods kuriais pilnai galėčiau pasitikėti tai būtų...5... Geriausio draugo neišskiriu, nes kam tos etiketės... Tiesiog rungtųsi 3 žmonės...visiškai skirtingi, visai kitokiais bruožais man patinkantys... O šiaip pas mane daugiau draugų vaikinų, negu merginų...Nežinau kodėl...gal su vaikinais geriau sutariu...nes su broliu gyvenu ir su juo nerealiai gerai sutariu, tai ir su kitais panašiai...tik vat minusas...jei jau per daug gerai su vaikinais sutariu, tai jau tada problemėle susidaro-įsižiūri...O tada ilgos litanijos, kad mes tik draugai...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 13:07 
ir dar būna bėgų jei turi tikrąjį vaikiną ;] meilę. pavydas etc.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 13:15 
Mano vaikinas visiškai nepavydus...Visiškai...kartais netyčia nusiunčiu kokią mielesnę sms skirtą laaabai gerai draugei(na, negalima būtų suprasti, kad ten panai) nusiunčiu savo draugui...O jis nieko...nesureaguoja...jei man ką panašaus atsiųstų pastatyčiau ant kojų...Bet iš tiesų aš su pavydžiais nelabai prasidėčiau, nes pasitikėjimas man yra vienas svarbiausių dalykų ;}}

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 159 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Kontaktinis el. paštas:
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group