DĖMESIO: Turite užsiregistruoti norėdami turėti visas teises. 

Dabar yra 10 Sau 2009, 01:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 159 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Bir 2006, 13:39 
Atsijungęs
Kareivis
Kareivis
Vartotojo avataras

Grazuolea rašė:nesimato kad esu daugeu.. pagal tave tik drauge Wink

esi tu jo meile, ir . Ir nesigincykit kaip mazi vaikai, blemba taikyk ir taikyk jau atsibodot... Abu issigalvoja nebutu dallyku ... [/u]

Mano vibe

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Bir 2006, 13:41 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

def rašė:
Grazuolea rašė:nesimato kad esu daugeu.. pagal tave tik drauge Wink

esi tu jo meile, ir . Ir nesigincykit kaip mazi vaikai, blemba taikyk ir taikyk jau atsibodot... Abu issigalvoja nebutu dallyku ... [/u]

Musu didysi meiles kupidonas Labai laimingas tajp ir toliau teik lietuvaj meile Labai laimingas

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Bir 2006, 16:34 
na p as MANIAU kad turiu tikru draugu ...bet db supratai kad turiu tik geru...o seip su bernais nesutariu nzn kodel...gal atrodau as jiems labai pasikelus Rolling Eyes o u panom pakankamai gerai Smile

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Bir 2006, 17:52 
Atsijungęs
Apšylantis (-i)
Apšylantis (-i)
Vartotojo avataras

geriausios drawges kaip minejaw anketoje yra toke greta ir mano puske, o bernu taj daxuja Labai laimingas

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Bir 2006, 18:18 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

na draugiu beij draugu tokiu tikru tikriausiai turiu kokius 2!! Smile bet seijp labiau bendrauti patinka su waijkinaijs... na daugumaij panu siam amziui rupi tik pawerkt del tariamos nelaijmingos meijles Labai laimingas kadangi mane taij juokina.... o waijkinaij del tokiu menkniekiu nesikankina taij su jaijs faijniau be to jie nepletkawoja (na ce su taij kureijs as bendrauju Wink ) be to mano pomegiai su vyriskaja lytim labiau sutampa Smile bet ir panu labaij faijnu yra be galo daug!!!bet su waijkinaijs mieliau Smile

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Bir 2006, 21:07 
once sutinku simtu procentu ne pati geriau neparasyciau... tikrai megstu labiau wyriska kompanija ypac fule ar kasi palost, nors neesu gera zaideja, bet nors zaidimo negadinu ir siaip i kina nubegti ar panasiai kartu... Smile ir su kai kuriom panelem idomu sneketi wat seniau tai buwo tik waikinai, bet dabar jiems i mintis isoko grazi nuoga panele ir nesiruosia iseiti xD

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Bir 2006, 22:07 
Atsijungęs
Manijakas (-ė)
Manijakas (-ė)
Vartotojo avataras

Su kuo pabuti turiu wisalajk:)))) kadangi esu kompanijos zmogus ir turiu beda nemegstu likti dwiese ar panasej nes paprasciausiai neturiu ka kalbet o kaj dawg smaros dawg man ir kalbos:D bet nu is wisko bendraj tikras drawges turiu 2:))) p.s bernai geresni draugaj buna nej mergos;D mano atweju:)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Bir 2006, 22:10 
Atsijungęs
Apšylantis (-i)
Apšylantis (-i)
Vartotojo avataras

Chelsea rašė:Su kuo pabuti turiu wisalajk:)))) kadangi esu kompanijos zmogus ir turiu beda nemegstu likti dwiese ar panasej nes paprasciausiai neturiu ka kalbet o kaj dawg smaros dawg man ir kalbos:D bet nu is wisko bendraj tikras drawges turiu 2:))) p.s bernai geresni draugaj buna nej mergos;D mano atweju:)

jop tiesa Labai laimingas

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 13 Bir 2006, 14:18 
Atsijungęs
Manijakas (-ė)
Manijakas (-ė)
Vartotojo avataras

As ir megstu pawerkT:p o wajkinaj moka laaabaj geraj paguost:)) tik gajla pokiu draugisciu ir taram param jie dawgiaw pradeda noret tipo jaj jaw merga tj tik i mergas ir tinka...Sad(( be to su bernajs galima unreal nelajmiu pakalbet:p

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 13 Bir 2006, 14:46 
teisa sakant joa... wis tiek i tae kaip i pana dauguma ziuri, ne kaip i drauge Sad

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 159 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Kontaktinis el. paštas:
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group