|
cia senesni, like kompe po didziojo eilerasciu istrinimo....
Dar vienas pakeleivis zenge gatve, Pamenu ji regejau kadaise sapne. Tas kelias kuriuo dabar as einu. Yra visas pasaulis, kuriam as esu. Nepamirsiu nieko, nei saules nei vejo As net nepamirsiu to zmogaus niekadejo. As klyksiu, as verksiu, as sauksiu, Bet be taves gyvent nesiliausiu. ***********
Sudie nepasakius,manes nepalik, Kad ir kas bebūtų, niekad nemirk Tu žinai kad mirtis tai arši kova, Kurios pabaiga, visada bloga.
Nors gyvent prasmės nematau Neištversiu pasaulio daugiau Jei mirsi tu- tai mirsiu ir as, Bet be tavęs, pasaulis ne tas. *************
Lyg vejas dziaugsma nuputes Krenta asara karti i upe Viskas aplink lyg balionas subliuskes Jus dziaugiates laime nuzude... *************
(neatitinka eilerascio reikalawimu bet kurinys wistiek :D) taip as sypsaus, as juokiuos... bet nenuosirdziai. juokiuos su jumis bet jus nesuprantat.... kad liudi mano sirdis. taip atrodau laiminga, bet kai niekas nemato... kaip as ilgai ir graudziai werkiu. zinau gal kas wadins mane weidmaine... bet tokia jau esu.... man liudna, o siela plysta... bet nenoriu i tai itraukti jusu wisu... tu kuriuos myliu ir branginu. nenoriu kad jus kentetumet... kai tokia kwaisa kaip as trukdo jum... daryt tai ka jus norit. as tiesiog apsimesiu wiena is jusu... linskma ir twirta... bet likus wiena prawirksiu.... *************
Tu man liepei tyleti, O as tenorejau tave myleti As stovejau ant tilto viena Sunki buwo man si diena
Juk meile beprasme zinau Nesuprantu kodel pamilau Berprasmis gyvenimas sis Pasauly svarbi tik mirtis.
Asaros liejas, nestoja Meiles melodija groja, Gyvenimo be tawes nebera Tokia jau ta mano dalia
As soku i upe staiga Dabar jau esu pribagta Gyvenimas yra sunkus Beprasmis be meiles zmogus. ******************
Lietus gloste mane O mano lupos tawe Wejas blashke i sonus Lietuj tyliai uzgrojus
Melynos akys ziurejo O tawo lupos tylejo skruostu ashara krito is meiles nieko neliko ********************
na sakykit nuomone... cia senesni kuriniai mano....
_________________ On that distant day we made a promise we couldn't keep.<3
|