Dabar yra 05 Gru 2008, 03:25

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 114 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Draugystės pradžia...
Naujas pranešimasParašytas: 28 Lie 2007, 20:24 
Atsijungęs
Kareivis
Kareivis
Vartotojo avataras

Papasakokite kaip Jum pasiųlė, arba Jūs pasiųlėte draugauti? :) Kur, kaip tai įvyko? :alus: :alus: :alus: :lolas: :guminukas: :guminukas:

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Pranešimo tema: Re: Draugystės pradžia...
Naujas pranešimasParašytas: 29 Lie 2007, 21:22 
Kaip jau ir rašiau tai dabar truputį pataisysiu gal.

O aš jau turiu mėnesį ir dvi savaites. Šioji draugystė labai įdomi, visai nei kitos, nėra jokių šūdų, ir yra pasitikėjimas, bei net keista, panelei kuriai 19 aš esu pirmas vaikinas. Ji nerūko (tik kartais, cigaretes), beveik negeria, jau surimtėjusi, bet užtat draugystė, tiksliau kaip su ja susitikom, labai įdomi, bent man.
Prieš 3 ar 4 metus buvau "Sariuose", tai toks kaimelis, o ten karininkų poilsiavietė, ten susipažinom, nors tada beveik nebendravom, o su jos drauge labiau, bet dingo visi kontaktai, viskas, tik štai savaitė prieš iki to kol ji mane susirado, kažkaip galvojau, būtu linksma susitikti, prisiminti senus laikus, nors nieko iš jų kaip jau pastebėjau neprisimenu, bet štai savaitė praėjo ir gavau per "one.lt" žinutę, Tu kartais prie 3-4 metus nebuvai Sariuose, poilsiavietėj, tą vakarą man šypsena buvo iki ausų, net prieš miegą apie ją galvojau, praėjo keletas dienų, susitikome, pavaikščiojome po miestą, į Gedimino kapo kalną užlipome net, taip linksmai kartu dieną praleidome, na ką tada išsiskyrėme taip šaltokai, bet vistiek buvau su šypsena veide, visą naktį net negalėjau miegot, džiaugiausi, taip ir klostėsi viskas po truputį. Nedraugaudami bučiavomės, net prie jos mamos, labai maloniai elgdavomės, kaip ne su bet kokiu žmogumi, o kaip su antra puse iškarto, ir štai atėjo savaitgalis, pasakė kad nelabai galėsim susitikti, mat šeštadienį ji važiuoja prie ežero, o sekmadienį į sodą, šiek tiek nusiminiau, bet ne bėda, o tada atėjo vakaras, ir jos mama pakvietė mane važiuoti kartu, keista buvo, bet mama šiltai labai priėmė mane, o vėliau kažkaip sugalvojom kad vistiek reikia to formalumo, tų žodelių "nori būti mano mergina?", pasakiau kad kai kitą kartą susitiksim ištarsiu juos, bei ji pasakė kad tikrai sutiks, na štai išaušo ir kita diena, susitikome, sėdėjome mano kieme ant suoliuko, blah blah blah, ištariau tuos žodžius, iš pradžių pajuokavo kad "ne", tada vėl paklausiau, sutiko. Štai tokia istorija.

Į viršų

Naujas pranešimasParašytas: 29 Lie 2007, 21:25 
Atsijungęs
Naujas (-a)
Naujas (-a)
Vartotojo avataras

visi paprasti pasiulymai :)

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 03 Rgp 2007, 09:19 
hmmm visi pasiūlymai būdavo lyg ir nieko ypatingo ;P .Va tik vienas pasiūlymaslyg ir įsirėžė į atmintį.Vaikinas buvotoks biški drovus. nu ir ždž gulėjome ant žolės ir žiūrėjom į debesis,kažką bandėm įsivaizduot .ir tada išsitraukė iš kuprinės lapaelį ir tušinuką ir parašė man tą klausimą .. linksma buvo. Bet kažkaip tada jis man buvo labiau kaip brolis,todėl nesutikau ;/ taipkažkaip ir nutrūko mūsų santykiai.Gaila

Į viršų

Naujas pranešimasParašytas: 24 Rgp 2007, 20:55 
Atsijungęs
Apšylantis (-i)
Apšylantis (-i)
Vartotojo avataras

Baikit, nebuvo jokių klausimų... Taip gavos ir tiek ;DD

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 12 Spa 2007, 14:47 
Atsijungęs
Velnio vaikis
Velnio vaikis
Vartotojo avataras

Net nebepamenu :D Vadinasi nelabai reikšminga :)

Paveikslėlis

Reklama: My Blog.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 12 Spa 2007, 19:56 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

hmm wisi buwo paprasti.... iskyrus wiena. tai buwo mano klasiokas(buves). parase man laiska ir atsiunte pastu. deje i neiwiena siulyma draugaut dar nebuwau pasakius taip, o jei ir buwau tai budawo tokie su kuriais bendraudawom stowyklose arba arba tokie su kuriais zinodawau kad galiu issisukt nuo wisu ateinanciu susitikimu :)

Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 12 Spa 2007, 22:04 
Atsijungęs
Forumo vaiduoklis
Forumo vaiduoklis
Vartotojo avataras

elfiuke rašė:hmm wisi buwo paprasti.... iskyrus wiena. tai buwo mano klasiokas(buves). parase man laiska ir atsiunte pastu. deje i neiwiena siulyma draugaut dar nebuwau pasakius taip, o jei ir buwau tai budawo tokie su kuriais bendraudawom stowyklose arba arba tokie su kuriais zinodawau kad galiu issisukt nuo wisu ateinanciu susitikimu :)

Nesuprantu, tai kam tada draugauti, jei tau taz žmogus nepatinka? :???: nes, mano manymu, tai nevengtum susitikimo su tuo, kuris tau patinka :roll:

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 13 Spa 2007, 09:40 
Atsijungęs
Sušilęs (-usi)
Sušilęs (-usi)
Vartotojo avataras

tai net ir nebudawo draugawimas. tai tik budawo wienos dienos iliuzija. o poto wiskas pamirsta. Apskritai labai nemegstu pasakyti waikinams ne nesutinku. nes tada man buna ziauriai nemiela... o siaip waikinams su kuriais esame geri pazystami bet jie manes kaip waikinai netraukia wisada pasakau ne...
o siaip kadangi tie kurie man patinka man nepasiulo, tad ir nebuwo tokio uztikrinto atsakymo taip.

Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Naujas pranešimasParašytas: 13 Spa 2007, 10:28 
Atsijungęs
Velnio vaikis
Velnio vaikis
Vartotojo avataras

Gali juk ir tu pasiūlyt :D Nieko neprarasi :D

Paveikslėlis

Reklama: My Blog.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 114 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Administratoriaus valdymo pultas
Varikliukas phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Lietuviškų svetainių katalogas || Diskutuok.lt Diskusijos || krepsinis || Skundai internete
Receptai - Receptų svetainė || Domenai || Diskusiju Pasaulis
Stiklo apdirbimo įranga || Dviračių remontas

Skaitiklis.lt

Time : 0.240s | 19 Queries | GZIP : On