Klausimai:
anketa-butina-skaityti-t21.html1. Tai ne gi į O'ne.lt registruosiuosi... Čia forumas geresnis... *cha* *cha*
2. Bad.F.Word - Taip amerikonai įvardina Fuck žodį. Tiksliau The Bad "F" Word.
3. Ernestas
4. Gimiau 1990 02 15, tai paskaičiavus aunasi 18.
5. Esu iš Vilniaus apskrities, Švenčionių rajono, Švenčionėlių miestelio.
6. Matyt, kad alus. Tiesiog daugiau nieko į galva nešauna. *snurf*
7. Mėgstu tradiciška namini lietuvišką maistą. Cepelinai, plovas, bulvinė dešra, grikių košė ie t.t. *nem* *nem*
8. Būti su mergina, būti su draugais, valgyti, žaisti kompiuteriu.
9. Sportas virš proto rybų. Kvailos keliones per kurias pavargstama, o ne pailsima ir pan.
10. Programavimas - PHP, Pascal(todėl, kad reikia), Python(i love this bitch)
11. NULL
12. Ėėė!! Ką Yra!!?? Gal *izdi nori?... Ėėėė!... Ummm... *xe* Ne, šiaip normalus žmogus. Net nežinau koks mano charakteris.
13. Fantastiniai: Core, Armagedon. Ir iš Marvel studios: Batman, Spiderman, Hulk, Ironman ir kitokie ****man.
14. Pavasaris.
15. Uždraustas - knygos kurios uždraustos dėl savo turinio. "Kaip atrakinti spyna su šakute" ir pan. (Gaunu tik PDF formate kolkas).
16. Viena geriausia mergina. Vienturtis.
17. Rock, Classic, Rap. Tarpusavyje visiškai nesuderinami, bet visi savotiškai gražus.
18. Nuvaryit į O'ne.lt ir pirma pamatyta nuotrauka bus mano. *muahahahahahhaaa*, o jei rimtai, tai dar neturiu "padorios" savo nuotraukos.
For Admins: Prašome ištrinti BadFWord acc, nes ten mano senas, ir aš pakeičiau e-mail ir pamiršau dar to acc pass, tai liūdna man lb. *snurf*