Belial rašė:Viduramžiais raganų tikrai buvo , juk pilna visokių dokumentų , ar laiškų likę nuo tų tamsiųjų laikų .
Apie NSO , vat vakar pradejau žiūrėti labai įdomų filmą apie juos , 30 min. peržiūrėjau , mane sudomino , ateivių yra ,jų pilna žemėje , vat dabar einu pratęst žiūrėt .
Ha-ha. Visi jau seniai suprato, kad animaciniai filmai kuriami mažų vaikų vaizduotei. ;D Siaubo filmai suaugusiems kuriami tam pačiam tikslui. Būū-uŪ Ateiviai!!

Jeigu tokie egzistuotų, žmonės žemėje nebegyventų. Gerai, gal ir egzistuoja, bet žemėje tokių tikrai nesurasi. Arba mums tektų gyventi kokiam Marse. ;DD O žinot kodėl? Nes ateiviai- tai kaip ir visiems aišku iš kitų planetų atkeliavę gyviai. Jeigu jie atkeliautų į žemę ir jiems čia patiktų, žinoma jie užsilaikytų, o mus arba užvaldytų kaip kokius senovėje buvusius "kalbančiuosius įrankius" arba mus išvytų iš šios planetos. Kodėl? 1. Niekam gyvenimo nepagandintų laisvos, nemokamos žemės,o 2. jeigu jie ir atkeliautų į Žemę, vadinasi jie būtų žymiai protingesni ir galingesni už mus, nes mes dar nepasiekėme to, kad laivais kokiais galėtume skraidyti po kitas planetas taip maždaug šiaip sau. Taigi ponai, ponios ir visi kiti vaikai.
Ateivių Žemėje būti Ne-ga-li.
Na, bet žinoma, turbūt tų, kurie galvoja, kad žemėje ateivių yra, nuomonės niekada nepakeisiu. O be to, tų nuomonę pakeisti, kuriems tai pavyktų padaryti tik pamačius tai, ko nėra, chmmm.. turėtų būti sunkoka. Nes jeigu jie ir galvoja, kad žemėje ateivių galėtų būti, tai jau čia jokie faktai nepadėtų.
Vat.
Gabija išdėstė savo mintis.
Dabar jau tikrai galite miegoti raamiai

Ir jau kad raganų viduramžiais buvo, tai sakyk tu man ką tiktai nori, nu neįrodysi. Nu kokių dar dokumentų, jėzusmarija. Aš tuoj padarysiu savo Marse-esančio-naktinio-klubo-pastovaus-kliento kortelę ir įrodinėsiu, kad ji tikrai tikra.

Think about it.
If you want.