elfiuke rašė:na amziaus skirtumas ne tokia jau ir didele problema, bet kai vyrui yra 60 metu o paneliai 20, tokiu santykiu netoleruoju. meiles ten nemanau kad gali buti, tik pinigu troskimas.
na o 10 metu skirtume nematau problemu. tuo labiau kai tarp mano seneliu buvo 13 metu skirtumas ir jie vienas kita labai labai mylejo.
na o jei kalbesim apie jaunesni vaikina, na nezinau, man nemanau kad pavyktu su tokiu draugauti. Nebent jis turetu buti pakankamai subrendes. arba jaunesnis labai nedaug, vos keliais menesiais, bet ir tai sunku. Nezinau bet su jaunesniais arba mano amziaus man kiek sunku bendrauti... bet jei myleciau,tai turbut ir amziaus skirtumas nebesvarbus taptu. Gal veliau kai suaugsim pakankamai, amziaus skirtumas nebebus beda ;> Juk tada busim abu pakankamai subrende, bus panasus mastymas, nes dabar, man per sunku.
Na o dabar man paprasciausiai bendraujasi su vaikinais kurie yra bent 2 metais vyresni. Vienu metu vaikinai, dar nepakankamai subrende kad galeciau su jais paprastai bendrauti, bet tarp ju yra keletas isimciu. ;>
Atsimenu ta kur sakei 21-eriu metų kur patiko

linute4 rašė:su jaunesniu vaikinu sunku bendraut, bet idomu. visu pirma skiriasi visu dalyku suvokimas, antra- linksmiau gyvent, trecia- yra ka issiaugint

Ta trečia mintis nebloga

tik kad atvirščiai